INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 1-0

Ce a remarcat Viorel Moldovan în Farul - Sheriff + fotbalistul care l-a impresionat: „Cel mai bun! Mi-a plăcut foarte mult”

Viorel Moldovan / Captură Orange Sport +21   FOTO
Viorel Moldovan / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 07:17 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 10:21

Viorel Moldovan, fostul mare atacant al echipei naționale, în prezent analist TV, a trasat câteva concluzii după ce Farul a învins-o pe Sheriff Tiraspol, scor 1-0, în manșa tur din preliminariile UCL. Moldovan consideră că avantajul luat de „marinari” e suficient pentru calificare și numește principalul remarcat de la dobrogeni: marcatorul David Kiki.

  • Returul e programat pe 18 iulie, de la 20:00, la Tiraspol
  • Dacă trece de Sheriff, Farul va prelua statutul de cap de serie și va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa (0-4 în tur), în turul 2 preliminar din Champions League
  • Dacă este eliminată de gruparea din Tiraspol, Farul va „retrograda” direct în Conference League și va da în turul 2 preliminar peste învinsa „dublei” FC Urartu - HSK Zrinjski (0-1 în tur)

Fostul coechipier al lui Hagi din prima reprezentativă a remarcat la rândul său o îmbunătățire în jocul campioanei față de evoluția din Supercupă, explicând și ce l-a impresionat la David Kiki, erou improbabil al Farului din meciul cu Sheriff: „A fost peste tot!”, a ținut să sublinieze Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan: „Scor de calificare! Kiki a fost cel mai bun!”

„Comparativ cu jocul precedent, cel din Supercupa României, Farul a ridicat puţin mai mult nivelul. S-a prezentat destul de bine după recuperarea anumitor elemente din primul «11». O victorie meritată. A controlat jocul per total, a avut ocazii importante.

Deja în minutul 3 îşi puteau face meciul mult mai uşor, dacă Mazilu marca. El a mai avut o ocazie, când a încercat să dribleze, dar a fost blocat. E clar că, după gol, s-au retras deliberat, au lăsat iniţiativa celor de la Sheriff. Cei de la Tiraspol au avut câteva ocazii, cea mai mare a fost a lui Garananga, care a şutat în forţă, pe direcţia lui Aioani. Putea să plaseze oriunde, dar se vede că nu are fineţe în faţa porţii, fiind fundaş.

Doar doi sub standarde  » Jucătorii de la Farul care au dezamăgit cu Sheriff + remarcații „Regelui”
FARUL - SHERIFF 1-0
Doar doi sub standarde » Jucătorii de la Farul care au dezamăgit cu Sheriff + remarcații „Regelui”

Până la urmă, 1-0 este un rezultat de calificare, foarte bun. Te duci cu acest avantaj minim, într-adevăr, dar este în avantajul Farului. Cel mai bun a fost Kiki, mi-a plăcut foarte mult. A fost peste tot. Şi în prima repriză a ajuns de câteva ori la finalizare, drept dovadă că a şi marcat, a insistat la acea acţiune”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

8a fost nota primită de Kiki în casete tehnică din Gazeta Sporturilor

Farul a terminat meciul ultradefensiv

Farul a încheiat confruntarea cu Sheriff cu 4 stoperi de meserie pe teren, Mihai Popescu, Kevin Boli, Diogo Queiros și Gustavo Marins. Mai mult, pe gazon se mai aflau Dragoș Nedelcu și Andrei Artean, alți doi fotbaliști ce pot acoperi acel post.

Iar după schimbarea lui Denis Alibec și Rivaldinho, locul acestora în ofensivă a fost luat de David Kiki, transformat din fundaș dreapta în vârf!

VIDEO Gică Popescu, sigur pe el după Farul - SHeriff 1-0: „Mergem la Tiraspol cu speranța calificării”

Citește și alte știri de actualitate: 

Doar doi sub standarde » Jucătorii de la Farul care au dezamăgit cu Sheriff + remarcații „Regelui”

Atenție, avantaj fragil! Farul o învinge cu emoții pe Sheriff, iar calificarea se decide la Tiraspol

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează