INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1 (3-4 LA PEN)

Ancelotti a dezvăluit ce i-a spus Guardiola imediat după „șocul” din Ligă: „Un mare domn!”

Carlo Ancelotti și Pep Guardiola / Foto: Getty Images
Carlo Ancelotti și Pep Guardiola / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 09:05 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 10:53

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, și-a lăudat elevii pentru spiritul de sacrificiu pe faza defensivă, după ce aceștia au trecut, miercuri seara, de Manchester City (1-1, 4-3 la loviturile de departajare) în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ancelotti a subliniat că Real Madrid s-a obișnuit în ultimii ani să „iasă din situații imposibile”, când „Los Blancos” par aproape eliminați din Champions League.

Ce ne așteaptă! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul României la EURO » Marca i-a dat nota maximă: „S-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera”
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1 (3-4 LA PEN)
Ce ne așteaptă! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul României la EURO » Marca i-a dat nota maximă: „S-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera”

Carlo Ancelotti: „Real nu moare niciodată”

El a precizat că omologul său, Pep Guardiola, a dat dovadă de fairplay, felicitându-l la finalul partidei.

„Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile.

Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea morţi, dar Real nu moare niciodată. Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit agenției de presă News.ro.

Pep Guardiola le-a mulțumit elevilor săi

La rândul său, Pep Guardiola le-a mulţumit jucătorilor săi, spunând că aceştia au dat tot ce au putut.

„Le mulţumesc jucătorilor mei din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali.

Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului! Am dat totul, aşa că nu am niciun regret”, a spus și Guardiola.

După 1-1 la capătul celor 120 de minute și cu 4-4 la general, Real Madrid a învins-o pe Manchester City la loviturile de departajare, scor 4-3.

Ultimele două campioane ale Europei au oferit un retur dramatic, mult mai puțin spectaculos decât prima manșă de la Madrid. Real a rezistat eroic cu remiza timp de 120 de minute, în timp ce Manchester City a stat aproape doar în terenul advers, dar n-a marcat decât o dată.

La loteria penalty-urilor, Lunin i-a dus pe „galactici” în semifinale, după ce a parat două lovituri de departajare.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Fanii lui Real Madrid au luat cu asalt orașul Manchester înainte de meciul cu Manchester City

Citește și:

Semifinală de pe Lunin » Real Madrid a răpus-o pe Manchester City la loviturile de departajare, într-un retur ca o finală! Urmează șocul cu Bayern
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1 (3-4 la pen)
Semifinală de pe Lunin » Real Madrid a răpus-o pe Manchester City la loviturile de departajare, într-un retur ca o finală! Urmează șocul cu Bayern
„Ieși de pe stadionul nostru!” » Protest incendiar în Liga Campionilor: „Vă mulgeți suporterii ca pe vaci”
BAYERN MUNCHEN - ARSENAL 1-0
„Ieși de pe stadionul nostru!” » Protest incendiar în Liga Campionilor: „Vă mulgeți suporterii ca pe vaci”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  18 Aprilie 2024, 17:33

Ancelottu este cel mai slab antrenor din prezent, este o rusine pentru fotbal, nici macar nu ar trebui sa fie numit antrenor, ar trebui sa se pensioneze urgent. Asta daca nu antreneaza la o echipa cu resurse nelimitate(Real, PSG, Bayern, Chelsea) nu face nimic, s-a vazut si la Napoli si Everton. Cel mai important lucru pe care trebuie sa stie sa il faca un antrenor este sa contruiasca de la zero o echipa, cum a facut Xabi acum la Leverkusen, dar habaucul asta nu va reusi asta niciodata, daca mergea el atunci in locul lui Xabi la B04 mai mult ca sigur se facea de ris. Si eu daca ma duc antrenor la PSG sau Real sau Bayern datorita valorii individuale ridicate a jucatorilor am macar un 10%-20% sansa sa cistig macar un trofeu.

unurtr
unurtr  •  18 Aprilie 2024, 11:58

Sunt un vechi și bătrân suporter al Realului de pe vremea când mulți care comentează pe aici nu nu erau născuți, dar Real aseară a jucat foarte urât, nu asta este imaginea Realului, zici că erau Comunal Șelimbăr care jucat cu Man City și s-au pus pe 2 linii sperând că trece timpul. Foarte urât, Realul făcea spectacol, aveai un Di Stefano, un Zidane, un Butragueno care făceau spectacol. Dacă avea 2 jucători eliminați mai ziceai, dar aici a fost foarte urât. Mă bucur de rezultat, că doar sunt suporter Real, dar de meci nu!

Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  18 Aprilie 2024, 11:12

Real chiar a fost slabă, mai ales în a-2-a repriză, singura sclipire a fost ocazia lui Rudiger, în rest s-a apărat precum o echipă a lui Cârțu, autobază. La City e un paradox, vor să intre cu ea în poartă sau o plimbă în interiorul careului de 16, apoi o scot și centrează pe a-2-a bara la Haaland, dar a fost bine păzit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează