INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ARSENAL 1-0

Prima reacție a lui Mikel Arteta , după ce Bayern a eliminat-o pe Arsenal din Champions League: „Nu am cuvinte să vă spun ce e în vestiar”

Mikel Arteta / Foto: Getty Images
Mikel Arteta / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 01:05 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 01:12

Mikel Arteta s-a arătat afectat după ce Arsenal a pierdut, 0-1, cu Bayern Munchen și a ratat calificarea în semifinalele Champions League în favoarea bavarezilor, care s-au impus cu 3-2 la general.

  • Borussia Dortmund - PSG și Bayern - Real Madrid sunt semifinalele acestui sezon al Ligii Campionilor

Antrenorul londonezilor a descris atmosfera din vestiarul „tunarilor” ca fiind extrem de dureroasă și a subliniat că echipei sale i-a lipsit norocul, în fața unui adversar mult mai experimentat în Champions League.

Semifinală de pe Lunin » Real Madrid a răpus-o pe Manchester City la loviturile de departajare, într-un retur ca o finală! Urmează șocul cu Bayern
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 1-1 (3-4 la pen)
Semifinală de pe Lunin » Real Madrid a răpus-o pe Manchester City la loviturile de departajare, într-un retur ca o finală! Urmează șocul cu Bayern

Mikel Arteta acuză lipsa norocului pentru Arsenal

„În acest moment, este o atmosferă extrem de dureroasă în vestiar. Nu găsesc cuvintele potrivite să le transmit. Am încercat împotriva unei echipe care avea multă experiență, iar în ciuda tragerii la sorții, diferențele au fost foarte mici.

Le-am oferit două goluri în tur, ăsta a fost un mare avantaj pentru ei în retur și uite că am fost taxați la prima greșeală. Am făcut o greșeală când ne-am apărat și am primit un gol, iar apoi a fost dificil.

O greșeală din partea lor sau un moment magic este ceea ce aveam nevoie pentru a debloca, în mod normal, meciul. Astăzi (n.r.- miercuri seara), am avut o mulțime de momente în care am dominat, dar acea scânteie din apropierea careului este ceea ce ai nevoie pentru victorie.

Clubul a lipsit din Liga Campionilor de șapte ani. Cu toții ne-am dorit să ne calificăm în semifinale sau în finală, dar puteți vedea la multe alte cluburi că este nevoie de timp pentru a ajunge în această etapă. Suntem foarte aproape, asta este realitatea.

Avem șase meciuri până la final, suntem cu două puncte în spatele lui Manchester City. Este un program foarte dificil pentru toată lumea și trebuie să trecem peste durerea din seara asta. Mâine, ne vom trezi cu aceeași atitudine cu care am venit aici și, sperăm, să îi învingem pe Wolves (n.r.- următorul meci pentru Arsenal din Premier League, programat pe 20 aprilie)”, a declarat Mikel Arteta, la finalul partidei, conform The Independent.

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a învins-o pe Arsenal, pe teren propriu, scor 1-0. Manșa tur de la Londra s-a terminat la egalitate, 2-2. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Joshua Kimmich în minutul 63.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Fanii lui Bayern Munchen au făcut spectacol în peluză pentru returul cu Arsenal din Liga Campionilor

Citește și:

Piers Morgan, reacție după ce Arsenal a părăsit Liga Campionilor: „Dumnezeule, avem atât de mare nevoie de el!” + Titluri din presa internațională
BAYERN - ARSENAL 1-0 (3-2 general)
Piers Morgan, reacție după ce Arsenal a părăsit Liga Campionilor: „Dumnezeule, avem atât de mare nevoie de el!” + Titluri din presa internațională
„Ieși de pe stadionul nostru!” » Protest incendiar în Liga Campionilor: „Vă mulgeți suporterii ca pe vaci”
BAYERN MUNCHEN - ARSENAL 1-0
„Ieși de pe stadionul nostru!” » Protest incendiar în Liga Campionilor: „Vă mulgeți suporterii ca pe vaci”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  18 Aprilie 2024, 16:38

Comentariu

Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  18 Aprilie 2024, 08:19

Nu poți emite pretenții cu un asemenea joc, Arteta nota 2.

VardyParty
VardyParty  •  18 Aprilie 2024, 03:02

Inca unul care nu pua s-o treaca peste gard. Lasa Arteta, 3buie si d'astia ca tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează