INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER 1-0

„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”

Jack Grealish, în dreapta, este decarul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages +24   FOTO
Jack Grealish, în dreapta, este decarul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 00:43 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 00:44

Integralist în finala Champions League, Manchester City - Inter 1-0, Jack Grealish (27 de ani), extremă stânga în trupa lui Pep Guardiola, a spus la final că „am jucat groaznic, dar nu-mi pasă!”.

Manchester City a învins-o pe Inter și s-a încununat în premieră campioană a Europei.

„Pentru asta muncești toată viața. Sunt atât de fericit”, a spus la final Jack Grealish.

Benfica a anunțat astăzi cel mai scump transfer din istoria fotbalului portughez
CAMPIONATE
Benfica a anunțat astăzi cel mai scump transfer din istoria fotbalului portughez

Jack Grealish, după Manchester City - Inter: „Am jucat groaznic, dar nu-mi pasă!” 

 Imediat după, mijlocașul englez a oferit o declarație inedită: „Am jucat groaznic, dar nu-mi pasă. Să câștigi tripla cu grupul ăsta de jucători este ceva special”.

„Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult iubesc fotbalul și că pentru asta am muncit toată viața. Să-mi văd familia în public mă emoționează foarte tare. I-am spus antrenorului că vreau să-i mulțumesc. A avut atât de multă încredere în mine, este un geniu”, a completat Grealish.

Un discurs similar a avut și Rodri, eroul lui City, autorul unicului gol: „Nu am jucat bine în prima repriză, dar așa sunt finalele. Nu te poți aștepta să joci bine mereu, ai emoții...”

A fost dificil pentru ambele echipe. Nu am fost în cea mai bună formă în prima repriză, am avut ezitări și am știut că va trebui să jucăm mai bine în partea a doua. Probabil a fost 50-50. Suntem foarte norocoși că golul a venit pentru noi. 

- Ilkay Gundogan, mijlocaș Manchester City

Tot despre finala Champions League: 

Mihai Stoica ridică în slăvi un câștigător al Ligii Campionilor: „E atipic, de o modestie ieșită din comun” + „Haaland n-ar marca atât în Italia!”
City - Inter 1-0
Mihai Stoica ridică în slăvi un câștigător al Ligii Campionilor: „E atipic, de o modestie ieșită din comun” + „Haaland n-ar marca atât în Italia!”
N-a mizat pe Manchester City și a pierdut » Pariul surprinzător pe care Aguero „a spart” 10.000 de dolari
City - Inter
N-a mizat pe Manchester City și a pierdut » Pariul surprinzător pe care Aguero „a spart” 10.000 de dolari

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 Iunie 2023, 19:45

Grealish e o gloaba, nici nu stie sa arata pe harta orasul unde s-a nascut, respectiv Birmingham, e mai interesat de LV decit de fotbal.

contrabas3
contrabas3  •  11 Iunie 2023, 07:56

Grealish e unic! A venit la interviuri și după semifinala cu Madrid. Omul e dezinvolt, sincer și amuzant. —— Paramount/CBS Sports a avut live streaming aproape neîntrerupt după meci. Am văzut momente inedite, care sunt de cele mai multe ori tăiate în Romania, din cauza reclamelor obligatorii ale televiziunilor de sport: Thierry Henry lăsând microfonul și mergând să-l îmbrățișeze pe De Bruyne, Pep Guardiola venind în spatele celor din studioul de la marginea terenului și îmbrățișându-se cu același Henry, Grealish, Rodri, Walker și alții venind la microfon, salutul dintre Guardiola și Istvan Kovacs, etcetera. —— Acum înțeleg că cea mai mare realizare a echipelor românești este să treacă două-trei tururi preliminarii și, dacă se poate, să intre în ceva grupă a oricărei competiții europene. Dacă nu, măcar fac ceva bani și… cam atât…

alfabetta
alfabetta  •  11 Iunie 2023, 07:55

Monolog de dimineță : Indiferent cât de ... tăntălăi sunt mintal fotbaliștii din România, dar încă nu a apărut un așa de prost care să spună despre Becali că este geniu. Acum revăd meciul și-mi cer scuze. Fotbaliștii noștrii nu numai mintal sunt inferiori cu multe trepte față de adevărații fotbaliști

Vezi toate comentariile (4)
Comentează