INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DOI DINTRE EROII FINALEI NE VOR FI ADVERSARI LA EURO 2008

Anelka, demonul lui Chelsea

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

18 milioane a plătit Chelsea ca să-l aducă pe Anelka. 18 milioane pentru un penalty ratat în finala Ligii.

Ne enervăm că Van der Sar apără atît de bine. Dar zîm­bim, satisfăcuţi, cînd îl ve­dem pe Anelka jucînd slab şi, mai mult, irosind un penalty care a semnat condamnarea lui Chelsea în Champions League. Pe fran­cez îl vom întîlni primul la Euro. Şi va fi titular în echipa lui Do­me­nech, pe 9 iunie, la Zurich.

Însă Abramovici nu mai zîm­beşte deloc. A cheltuit 18 milioane de euro, în ianuarie, ca să-l ia pe Anelka de la Bolton şi n-a primit nimic în schimb. Cu atît mai puţin în finala de la Moscova. A intrat în prelungiri, în minutul 100. A atins min­gea pentru prima oară după şapte minute. Iar seara nea­gră s-a încheiat cu un şut pre­vizibil la 11 metri, cu care nu l-a pă­călit pe Van der Sar. Adunînd su­mele de transfer, “cocoşul” este fot­­balistul cel mai scump din is­toria fot­balului, cu un total de 115 mi­lioane de euro. A jucat de mult mai puţin.

Şi totuşi, pe acest stadion, Lujniki, Anelka sărbătorise odată. Pe 10 octombrie 1998 a marcat primul lui gol la “naţionala” Fran­ţei. Acum, la 29 de ani, pe a­ceeaşi arenă, a simţit gustul amar al înfrîngerii. Al eşecului său.

5,6 mil. de euro este salariul anual al lui Anelka la Chelsea

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (16)
 •  24 Mai 2008, 00:16

lasati fratilor nu-l desconsiderati pe ca cine stie ce zi mare poate prinde la euro si ne face viata un calvar. nu seamana nici un meci cu altul desi cred ca ar fi trebuit sa trateze un meci de asemenea anvergura cu mai multa seriozitate!sa speram ca anelka dupa acest esec sa nu isi revina prea curind. felicitari manchester utd.

 •  23 Mai 2008, 15:46

VREAU SA LUAM LECTII DE LA BOLTON CUM SE SCAPA DE UN RATAT PENTRU 18 MIL DE EURO. POATE REUSIM SA SCAPAM SI NOI DE BANEL PT 180.000.

 •  23 Mai 2008, 15:42

...problema principala nu este la Anelka care doar atat mai poate........ex.Real.ex.Bolton..ex...ci a celor care baga bani in nume de fotbalisti si nicidecum in fotbalisti adevarati.......cred fara dubii ca Adi Mutu in cea mai proasta perioada a carierei sale nu a jucat atat de pr..evizibil ca acest francez........ce la vie!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează