INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FIORENTINA CEDEAZĂ PRESIUNILOR LUI MUTU

Salariu mărit

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

Preşedintele Andrea Della Valle a dezvăluit că atacantul român va fi mulţumit de oferta făcută de clubul viola.

O dată cu terminarea a­ven­turii la Euro, Mutu se pre­găteşte de vacanţă. Iar Fio­rentina se pregăteşte să-i asculte pretenţiile. Viola nu vrea să-şi piar­dă “Fenomenul” şi e gata să trateze con­diţiile prelungirii acordului cu atacantul român. Preşedintele An­drea Della Valle a anunţat o întîlnire cu Adrian, care a părăsit El­veţia separat de “naţională”, revenind miercuri la Florenţa.

“Mutu este un campion şi mereu am încercat să-l mulţumim pentru că reprezintă simbolul e­chi­pei. Relaţiile noastre sînt bune şi nu s-a produs nici o ruptură ori vreun conflict. Situaţia se va rezolva, nu există nici un caz Mutu”, declară şeful Violei, promiţîndu-i lui Adrian că-i va mări salariul actual de 1,5 milioane de euro pe an. “Nu vor fi probleme pentru o eventuală ajustare a contractului. Îi voi face o ofertă bună şi eu sînt optimist în pri­vinţa rămînerii sale la Fio­rentina”.

Prin intermediul impresarului Ales­sandro Moggi, Mutu ceruse 4 mi­lioane de euro, apoi şi-a scăzut pre­tenţiile la 3 milioane , du­blul pla­fonului salarial “viola”.

Di­rec­to­rul sportiv Pantaleo Corvino l-a refuzat în ajunul Euro, anunţînd că românul este trans­ferabil pentru 25 de milioane, preţ la care nimeni n-a licitat.

Îl vrea Milan

Din Italia, în afara Romei, AC Milan ar mai fi atrasă de Mutu. “Ros­so­nerii” au oferit 10 milioane de euro şi doi jucători la schimb. Ambii sînt fundaşi, Oddo şi Simici, care l-ar în­lo­cui pe Ujfalusi. Românul e sedus cu un salariu anual de 4 milioane de euro. “Mutu e un al doilea vîrf şi nu reprezintă o prioritate”, a mărturisit însă “vicele” Galliani.

Pe lista Barcelonei

Din Spania, pe urmele lui sînt Real Madrid şi Barcelona. Aflat în căutarea unui atacant, după ce a renunţat la Eto’o, noul antrenor Pep Guardiola îl vrea pe Mutu, aşa cum susţine “Sport”. Barca n-a î­nain­­tat încă vreo ofertă, dar in­te­re­sul e mai vechi. Pe “Camp Nou”, ro­mâ­nul ar avea asigurat un salariu a­nual de cel puţin 3 milioane de euro.

1,5 milioane de euro e salariul pe care Mutu îl primeşte acum la Fiorentina, cu care are contract pînă la 30 iunie 2011.

25 milioane de euro este suma fixată de Fiorentina pentru transferul românului. De trei ori peste banii plătiţi în 2006 lui Juve.

13 şuturi spre poartă a trimis Mutu la Euro, la fel ca şi Cristiano Ronaldo. Doar Pavliucenko şi Krzynowek îl depăşesc pe român după faza grupelor.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (23)
 •  20 Iunie 2008, 17:01

impuscati o pe scufita :)) mutu si lobont singurii jucatori profesionisti de fotbal dupa parerea mea dela echipa noastra nationala!

 •  20 Iunie 2008, 13:49

Papusica, e ultima mea interventie. Nu m-ai ascultat si nu te-ai dus la baie cum te-am sfatuit. Vezi cat s-a terminat meciul cu Slovenia. Mai adu-ti aminte ca am batut cu Belarus, ceea ce Olanda nu a reusit. Mai noteaza tu acolo (daca stii sa scrii) ca Mutu e singurul jucator care a dat gol la Euro si nu pe o faza lucrata la antrenament, ci pt ca stie jocul. Tot acolo sa notezi si cine a batut Finlanda de unul singur in campania trecuta, cand Iordanica a facut egal in Armenia. Mai ai de invatat

 •  20 Iunie 2008, 11:37

mai kaka8, si Bunica marca mai mult ca mutu, daca avea macar acelasi numar pase ...:)) cine vrei sa fie golgheter Lobont? ...:)) vai de tine! Cine ia in considerare golurile cu Luxemburg, Albania, Belarus si Slovenia? ... idiotzii bineinteles ...:)) mai adauga si penaty-urile si ai obtinut 'placinta prostilor' ...:)) Shoot yoursef! Ce ar fi sa calculezi tu dipa ce te duci la scoala care este procentajul de reusile ale acestei catastrofe? ...:)) cacareazo

Vezi toate comentariile (23)
Comentează