INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DUMINICĂ, “SFERTURI” » SPANIA - ITALIA (21:45, TVR1)

A înviat

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Scăpată miraculos din Grupa morţii, Italia ameninţă: “Putem bate pe oricine şi nu ne mai oprim pînă în finala de la Viena!”

I-am refuzat condamnarea la moar­te şi acum a devenit o fiară ră­nită, ce provoacă panică. La Zurich, Mutu a iertat Italia la 11 paşi de execuţia capi­tală şi, tot acolo, campioana mondială a re­năs­cut cu Franţa. Asemenea reptilei care şi-a pierdut doar coada la vînătoare, nu şi viaţa.

Primul succes după trei decenii contra “cocoşilor” a su­dat vestiarul. Jucătorii i-au dedicat calificarea lui Do­nadoni, pus la zid de presă şi deja schimbat cu Lippi. “Au fost atîtea clipe de suferinţă şi erori, dar am arătat că sîntem un grup unit din primul pînă în ultimul minut. Jucătorii au dovedit că văd în mine mai mult decît un antrenor, toţi merită nota 10. Îmi venea să intru şi eu în teren. Sîntem încă vii şi vom fi greu de oprit pînă-n finală!”, declară optimist selecţionerul.

Drumul spre Viena trece însă tot prin Viena. Due­lul cu ibericii îi dă fiori. Mai ales după ce a pierdut amicalul din martie (0-1). “Dacă nu ştii de unde s-o apuci, Spania te loveşte ime­diat. E o echipă ce îţi complică mereu viaţa, dar dacă am bătut Franţa găsim antidotul şi duminică”.

Doi suspendaţi
Pirlo şi Gattuso nu vor evolua con­tra Spaniei. Ambii vor fi sus­pen­daţi pentru cumul de galbene. Re­intră însă Camoranesi şi Ambrosini.

Spaniolii n-au uitat!
Presa iberică a declanşat deja războ­iul psihologic cu Italia. Ziarul Marca (foto) a publicat pe copertă ieri poza lui Luis Enrique cu faţa plină de sînge după lovitura primită de la Tassotti la CM ‘94: “După 14 ani ne reîntîlnim cu «bes­tia nera», tot în sferturile unui turneu final. N-am uitat ce ne-aţi făcut!”. Spaniolii nu uită nici că n-au mai bătut Italia într-un meci oficial de 88 de ani.

Schimbă SMS-uri
Fabio Cannavaro răspunde provocărilor spaniole. Rămas la Euro în calitate de căpitan-nejucător, stoperul lui Real Madrid schimbă mesaje cu colegii “galactici”. Înainte de Olanda - România, de care a depins calificarea italienilor, Cannavaro i-a avertizat pe Sneijder, Robben şi Van Nistelrooy că-i dă afară din vestiar. “Am început seria de mesaje ironice cu Casillas”. Portarul nu i-a răspuns, dar a făcut-o Puyol, rivalul de la Barcelona: “Haide, sîntem pregătiţi”.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
 •  19 Iunie 2008, 11:24

calificarea este a lui mutu nu a pomanagiilor de italieni. dar pentru ca iar joaca cu arbitrii va fi greu . speram ca spania sa-puna le respect. romania a fost mai buna decat ei dar pentru ca sa traiasca romanii incontinuare in italia, mutu le a facut un cadou. lucru pe care sacalii din patria muma l-au speculat imediat prin jigniri

 •  19 Iunie 2008, 02:36

88 de ani!!!!Unii nici nu ajung sa traiasca atat...Sunt curios de cate ori s-au intalnit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează