INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Wolverhampton - Manchester United 1-1 // „Nu e tombolă la 11 metri!” Gary Neville acuză farsa care i-a risipit victoria lui United

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 11:25

Wolverhampton - Manchester United 1-1 // Pogba a ratat şansa victoriei din penalty în minutul 68, iar Gary Neville, fostul fundaş şi acum analist Sky, dă vina pe lipsa unui lider la United: „Rashford a executat etapa trecută şi a marcat, de ce să fie concurs?". 

Man. United a irosit ocazia de a avea punctaj maxim după două etape. Ori, mai exact, Paul Pogba i-a dat cu piciorul luni seară pe Molineux, la 1-1 cu Wolverhampton.

Aflat cu mintea încă la mult visatul transfer la Real Madrid, mijlocaşul francez i-a luat mingea lui Rashford, ce marcase din 11 metri cu Chelsea, în prima etapă, şi a ratat în minutul 68. 

Portarul Rui Patricio a respins şutul său puternic, nu şi plasat. Adio 2-1 şi primul loc! Ruben Neves, cu al zecelea gol din 13 pentru Wolves reuşit din afara careului, a anulat avantajul lui Martial.

„Solskjær nu se impune”

Faza l-a enervat pe Gary Neville, fost fundaş al "diavolilor" şi acum analist Sky Sports: 
 

„De ce trebuie să fie dezbatere, un concurs pentru cine bate lovitura de pedeapsă? Este Manchester United, nu tombolă! Marcus a executat şi a înscris data trecută şi era acolo. James şi Martial discutau şi ei, dar nu au putut lua o decizie împreună. Este o lipsă clară a unui lider în teren. Asta trebuia stabilit înaintea meciului, iar Solskjær n-a ştiut să se impună. N-a fost corect ca Pogba să fie executantul, ci acela care simţea că are mai multă încredere”.

VEZI AICI CLASAMENTUL DIN PREMIER LEAGUE, REZULTATELE ȘI MARCATORII

Apărat de Rashford

Rashford, care niciodată nu a iertat de la punctul cu var, i-a luat însă după meci apărarea francezului: "Paul a insistat să bată el şi i-am lăsat mingea. Am întrebat înainte cine doreşte şi nu Pogba a stabilit, ci echipa". 

Mi-ar fi plăcut ca Pogba să se gândească la echipă şi să-i spună lui Rashford să execute sau Solskjær să-i transmită răspicat lui Paul să nu se bage. Mă aşteptam ca Marcus să fie mai autoritar. Este o glumă
Jamie Carragher, fost fundaş Liverpool şi analist Sky Sports

Pogba trebuie să plece, cu orice preţ! Nu este o chestiune de curaj când baţi un 11 metri, ci de atitudine. E un măr stricat. A avut dreptate Sir Alex când i-a dat drumul. A înţeles repede care este problema cu el
fan Manchester United

4 penaltyuriîn ultimele 12 luni a ratat Paul Pogba la Manchester United. Niciun alt jucător n-are o asemenea contraperformanţă în Premier League

Citește și:

VIDEO Un român candidat la premiul Pușkaș pentru cel mai frumos gol al anului! Daniel Zsori se luptă cu Messi și Ibrahimovic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  20 August 2019, 14:13

"...a ratat şansa victoriei din penalty în minutul 68..."...sa inteleg ca meciul se termina în minutul 68, nu mai erau sanse sa se inscrie vreun gol egalizator ??????????

magic4ever
magic4ever  •  20 August 2019, 11:55

Nu joaca nimic United, degeaba au cheltuit o gramada de bani pe 2 fundasi...Liverpool si City o sa termine cu cel putin 20 de puncte peste United...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează