INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Villas-Boas, dezvăluiri cutremurătoare despre un moment de cumpănă: „Am început să mă simt rău și îmi amintesc că mă gândeam «O să mor, o să mor!»”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 19:29 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 20:08

Andre Villas-Boas (46 de ani), cunoscutul antrenor trecut pe la FC Porto, Tottenham și Chelsea, a povestit momentele delicate prin care a trecut.

Acesta era internat din cauza unui accident în Raliul Dakar în 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Villas-Boas: „Câteva minute în plus și muream asfixiat”

Tehnicianul portughez a fost aproape de moarte în timp ce aștepta să ajungă la o operație la glanda tiroidă.

„A fost nevoie să îmi scoată jumătate de glandă tiroidă. Riscam să mor în timpul operației. După 10 minute, am început să mă simt rău și îmi amintesc că mă gândeam, «O să mor, o să mor». Am apăsat butonul, asistenta a venit și îmi amintesc doar că am auzit-o strigând, m-a luat pe pat, a alergat prin spital direct la camera de urgențe, ușile s-au deschis forțat, injecția și... Când m-am trezit eram pe picioare”, a declarat Villas-Boas.

În timpul investigațiilor la glanda tiroidă, medicii au descoperit că Andre are o tumoră la spate: „Este foarte ciudat pentru că, în timpul investigațiilor pentru tiroidă, au descoperit o altă tumoră la spate, care a trebuit să fie scoasă. Dacă nu era accidentul, nu aș fi descoperit niciodată”, a mărturisit Villas-Boas.

Andre Villas-Boas vrea să devină președinte la FC Porto

În prezent, Andre Villas-Boas este candidat la postul de președinte al clubului Porto. Acesta a avut o carieră în antrenorat de 12 ani și a debuta ca tehnician al clubului Coimbra. În sezonul 2010-2011 a reușit tripla cu Porto: titlul, cupa și supercupa și a câștigat Europa League. A mai reușit să câștige tripla națională în Rusia cu Zenit St. Petersburg.

În 2018, Andre Villas-Boas a participat la Raliul Dakar alături de Toyota-Hilux. Acesta a abandonat competiția după ce s-a accidentat la spate în etapa a patra în Peru. Acesta a debutat și în World Rally Champioship, în categoria WRC3 la Raliul Portugaliei.

VIDEO. Radu Drăgușin, despre acomodarea la Tottenham, debutul la un turneu final și obiectivul României la EURO 2024

Citește și alte știri:

Rezultat uriaș pentru Dinamo! Frații de la Cluj au bătut Poli Iași și lupta pentru salvare e infernală + clasamentul actualizat
U CLUJ - POLI IAȘI
Rezultat uriaș pentru Dinamo! Frații de la Cluj au bătut Poli Iași și lupta pentru salvare e infernală + clasamentul actualizat
Verdictul lui Adrian Mutu » Ce spune de varianta Șumudică la Rapid
RAPID
Verdictul lui Adrian Mutu » Ce spune de varianta Șumudică la Rapid

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează