INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA COPEI LIBERTADORES / BOCA JUNIORS - RIVER PLATE 2-2

VIDEO Tévez, furibund, a urlat la colegi după Superclásico: ”Fruntea sus, fii de curvă! N-am murit! P... mă-sii!”

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 09:38

Turul primului Superclásico din istorie în finala Copei Libertadores s-a jucat la intensitate maximă pe Bombonera. Manșa secundă e pe 24 noiembrie, pe Monumental.

Nu poți să-ți dorești ceva mai mult în America de Sud. Boca - River în finala Copei Libertadores, pentru prima oară în istorie, e precum Barça - Real în ultimul act al Ligii Campionilor. O nebunie de meci. Totul e pe viață și pe moarte. Pe gazon și în tribune, pasiunea fotbalului trece dincolo de orice limită.

Pe o Bombonera fierbinte, gata să se rupă într-o atmosferă electrică, s-a jucat la intensitate maximă. N-a lipsit nimic. Dueluri cu scântei, ocazii multe, parade spectaculoase și erori de portar, plus patru goluri. Boca a condus de două ori, dar n-a învins. 2-2 și Superclásico se decide la retur, peste două săptămâni, în templul Monumental.

"Ucidem sau murim!"

Un asemenea derby nu se putea încheia decât exploziv. Cu furia lui Carlos Tévez. Văzându-și coechipierii cu privirile în pământ la sfârșit, veteranul de 34 de ani a urlat la ei pe teren: "Fruntea sus, fii de curvă! N-am murit. P... mă-sii". Se învârtea printre ei și înjura: "Hei, capul sus!".

Și la River era la fel. Lucas Pratto, atacantul în vârstă de 30 de ani, autorul primului gol al "milionarilor", își anunța colegii: "Pe Monumental, ucidem sau murim!". 

Sâmbătă, inundată. Duminică, perfectă!
45890259 195962454655437 6699612321301397504 n

Prima manșă a finalei trebuia să se joace sâmbătă, la Buenos Aires. Dar furtuna care s-a abătut asupra capitalei Argentinei a transformat Bombonera într-o piscină. Terenul inundat, tribunele inundate, zona din jurul arenei inundată! S-a amânat o zi. Duminică, la 16:00, ora locală (21:00 la București), gazonul arăta aproape perfect, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic în week-end. La noi, la 12.217 kilometri distanță, derbyul s-a disputat pe un "câmp de cartofi". 

Nu se ține cont de regula golului în deplasare

Câteva lucruri de ținut minte pentru returul de pe Monumental, după 2-2 în prima manșă:

  • Se joacă pe 24 noiembrie, de la ora 17:00 (22:00 la București);
  • Nu se va ține cont de regula golului marcat în deplasare. La egalitate, indiferent de scor, se va intra în prelungiri. Dacă nimeni nu mai înscrie, se vor executa penaltyuri;
  • Marcelo Gallardo, antrenorul lui River, rămâne suspendat, dar va putea intra pe stadion (nu și în zona vestiarelor). Pe Bombonera a fost interzis;
  • Boca luptă pentru a 7-a Copa Libertadores. River, pentru a 4-a. 

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  12 Noiembrie 2018, 11:00

Aşa mă, promovaţi toţi cocalarii; lecţii de civilizaţie specifice presei din România.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează