INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

LUIS ENRIQUE, SPANIA // Scrisoarea lui Luis Enrique pentru Federație, jucători și jurnaliștii spanioli după ce a decis să demisioneze

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 17:51

Luis Enrique (49 de ani) a șocat fotbalul internațional cu decizia de a-și da demisia din funcția de selecționer al naționalei Spaniei, din cauza unor probleme personale.

Antrenorul a trimis un mesaj de mulțumire federației și jurnaliștilor spanioli.

„Pentru că problemele personale m-au împiedicat să-mi exercit îndatoririle de antrenor în ultima perioadă, am decis să plec din această funcție. Toate mulțumirile mele pentru responsabilii Federației Spaniole, pentru că au avut încredere în mine și m-au înțeles.

Mulțumiri speciale tuturor membrilor staff-ului și jucătorilor, pentru profesionalismul lor. Fără a uita însă mass-media, care a fost discretă și a respectat situația în care mă aflu”, se menționează în scrisoarea lui Luis Enrique.

Urma meciul cu România!

Plecarea selecționerului vine chiar înaintea meciului cu România, din preliminariile pentru EURO 2020. „Tricolorii” întâlnesc reprezentativa Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, într-un meci transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Pe banca tehnică a ibericilor va sta, ca și la ultimele trei partide, „secundul” lui Luis Enrique, Roberto Moreno (foto jos, 41 de ani), care va prelua de-acum oficial funcția de selecționer. Cei doi mai colaboraseră la AS Roma, Celta Vigo și FC Barcelona.

Citește și:

Veste șoc în Spania! Luis Enrique demisionează » „Furia Roja” schimbă selecționerul înaintea meciului cu România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close