INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid a pus ochii pe „următorul Casemiro” » Eduardo Camavinga a fost adversar al CFR-ului în grupele Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 18:13

După transferul lui Reinier Jesus (18 ani) de la Flamengo, care a fost prezentat marți, Florentino Perez a pus deja ochii pe următorul diamant: Eduardo Camavinga (17 ani), mijlocaș defensiv la Rennes.

Real Madrid continuă să urmărească cu atenție jucătorii tineri care impresionează atât în Europa, cât și pe continentul american.

După ce au adus tinere talente precum Vinicius (19 ani), Rodrygo (18 ani), Brahim Diaz (20 de ani) și Reinier (18 ani), oficialii “Los Blancos” sunt foarte interesați de transferul francezului de 17 ani, născut în Angola. Camavinga ar reprezenta pentru început rezerva perfectă a lui Casemiro, iar pe termen lung ar urma să fie titularul incontestabil al postului de mijlocaș defensiv.

Fost adversar al CFR-ului în grupele Europa League alături de Rennes, Camavinga a semnat primul său contract profesionist în Decembrie 2018, valabil până în 2022.

32de meciuri, 1 gol și o pasă de gol a adunat Camavinga în acest sezon pentru Rennes

35de milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

de Daniel Grigore

Erling Braut Haaland a fost la un pas de AS Roma! Monchi s-a opus transferului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  21 Februarie 2020, 04:38

Perez a imbatranit si se vede. Cu "diamantul" asta care a dat un gol in 32 de meciuri Real a dat-o in bara la capitolul achizitii. Pana acum cel mai tare transfer l-a facut Dortmund prin aducerea lui Halland.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează