INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

VIDEO „Îți voi lua familia, îți voi lua copiii, îți voi lua soția, îți voi lua banii!” » Un fost fotbalist de la Steaua Roșie a amenințat că-l va înjunghia cu o foarfecă pe un fost jucător din NBA

captură: sportal.blic.rs
captură: sportal.blic.rs

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 10:34 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 11:21

Baschetbalistul sârb Nemanja Bjelica, 35 de ani, a fost amenințat cu moartea vinerea trecută la Belgrad, în timp ce se afla împreună cu familia sa la un centru de recreere.

Potrivit sportal.blic.rs, atacatorul lui Bjelica e fostul fotbalist sârb Nikola Petkovic. Acesta i-ar fi strigat: „Îți voi lua familia, îți voi lua copiii, îți voi lua soția, îți voi lua banii!”, în timp ce-l amenința cu o foarfecă.

Au apărut și imagini video filmate de o cameră de supraveghere. După cum se poate vedea, Bjelica stătea la o masă când un bărbat s-a apropiat de el și s-a aplecat spre el. Înregistrarea video nu are sunet, dar martorii susțin că fostul fotbalist l-ar fi amenințat verbal, ar fi luat o pereche de foarfece și i-ar spus lui Bjelica că îl va înjunghia cu ele. 

Pe o altă filmare, se vede și cum, înainte să plece, Petkovic lasă pe o tejghea foarfeca.

„Acum o să te înjunghii, nenorocitule! Te aștept în parcare!”, i-ar mai fi strigat.

La scurt timp, fostul fotbalist sârb a fost arestat și așteaptă să fie judecat. Au fost audiați mai mulți martori.

Nemanja Bjelica a mai jucat la Traiskirchen Lions, Steaua Roșie, Baskonia, Fenerbahce, Minnesota Timberwolves, Sacramento Kings, Miami Heat și Golden State Warriors. S-a retras din baschet în 2023.

„Îți voi lua familia, îți voi lua copiii, îți voi lua soția, îți voi lua banii!” » Un fost fotbalist de la Steaua Roșie a amenințat că-l va înjunghia cu o foarfecă pe un fost jucător din NBA
Nemanja Bjelica (foto: Imago)

Bjelica a avut cel mai bun an al carierei sale în 2022, când juca la Golden State Warriors, echipă cu care a luat titlul în NBA.

Nikola Petkovic a bifat 17 echipe de-a lungul carierei, printre cele mai importante fiind Steaua Roșie și Eintracht Frankfurt.

Nikola Petkovic, prezentat de presa din Serbia drept un personaj recalcitrant

„Îți voi lua familia, îți voi lua copiii, îți voi lua soția, îți voi lua banii!” » Un fost fotbalist de la Steaua Roșie a amenințat că-l va înjunghia cu o foarfecă pe un fost jucător din NBA
Nikola Petkovic (foto: Imago)

În 2015, a fost acuzat că i-ar fi atacat pe jucătorii lui Partizan înainte de meci. Directorul sportiv al Stelei Roșii declara atunci că: „S-au spus cuvinte grele, dar nu a existat nicio confruntare fizică. Petkovic a susținut că nu el a fost cel care a i-a amenințat pe cei de la Partizan, ci a fost tocmai invers. 

La un meci, deranjat de huiduielile primite pe Maracana din partea spectatorilor, le-a arătat acestora degetul mijlociu.

Citește și alte articole:

LeBron James, cu gândul la plecarea de la Los Angeles Lakers » Condițiile superstarului din NBA pentru o nouă echipă
Los Angeles Lakers
LeBron James, cu gândul la plecarea de la Los Angeles Lakers » Condițiile superstarului din NBA pentru o nouă echipă
Stephen Curry o provoacă pe Sabrina Ionescu la un concurs de aruncări de 3 puncte
ALL STAR GAME
Stephen Curry o provoacă pe Sabrina Ionescu la un concurs de aruncări de 3 puncte

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
vardy
vardy  •  06 Februarie 2024, 13:06

Baschetbalistul este în proces de divort și îl considera pe fotbalist principalul vinovat , amenintandu-l de cateva luni.Atacatorul spune ca Bjelica si-a inselat soția cu prietena ei cea mai bună, oricum, poveste lunga.

parachioara5
parachioara5  •  06 Februarie 2024, 12:44

...dar ce a avut cu el ?...daca nu se intervine cu ajutor de specialitate este rau pentru fostul fotbalist ...

TZTZ
TZTZ  •  06 Februarie 2024, 11:00

Stiri din "sport" cu *** din "sport"...Educatie sportiva de inalta clasa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează