INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Transfer spectaculos în Serie A. Care este alesul lui De Laurentiis pentru banca lui Napoli

Napoli s-a săturat să-l aștepte pe Antonio Conte (dreapta) și l-a ales pe Stefano Pioli / Foto: Imago
Napoli s-a săturat să-l aștepte pe Antonio Conte (dreapta) și l-a ales pe Stefano Pioli / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 13:14 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 14:08

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, vrea să-l aducă pe Stefano Pioli de la AC Milan. I-a propus un acord pe 2 ani și 3 milioane de euro net pe sezon.

Campioana stagiunii 2022 - 2023, Napoli are un sezon de uitat. Se află pe poziția a 8-a în clasament, cu 5 etape înaintea fluierului final, iar patronul Aurelio De Laurentiis este foarte hotărât să-l înlocuiască pe antrenorul Francesco Calzona.

Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni
RAPID
Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni

Pentru succesiunea tehnicianului implicat și la naționala Slovaciei, adversara României la Euro 2024, De Laurentiis s-a oprit asupra lui Stefano Pioli, în prezent pe banca lui AC Milan.

Aurelio De Laurentiis s-a săturat să-l aștepte pe Antonio Conte

Potrivit cotidianului Il Matino, omul de afaceri l-a ales pe Pioli după ce Antonio Conte, principalul favorit, l-a tot dus cu vorba, forțându-l în cele din urmă să caute în altă parte.

 Il Mattino are și cele mai importante date ale acordului oferit lui Pioli. Este vorba despre un contract de doi ani, în valoare de 3 milioane de euro net pe sezon.

Stefano Pioli mai are un an de contract cu Milan, unde câștigă 4 milioane de euro net pe sezon!

Mai întâi, însă, antrenorul emilian în vârstă de 58 de ani, trebuie să-și încheie socotelile cu Milan. Acolo unde mai are de bifat un sezon din contractul de 4,1 milioane de euro net anual plus bonusuri. 

După cum relatează același Il Matino, De Laurentiis „nu vrea obstacole, nu vrea să aștepte, nu vrea să ajungă la înțelegeri care să poată fi apoi puse la îndoială. Va aștepta ca antrenorul emilian să încheie relația cu rossonerii, să găsească un acord pentru decontarea ultimului său an și apoi să se apuce de lucru”.

Fabio Pecchia, variantă de rezervă?

Soluția „Napoli” ar fi apreciată de Pioli, care „nu este interesat să-și ia un an sabatic și e dornic de-o nouă provocare. Pistele Conte și Gasperini, care-i din ce în ce mai înclinat să-și continue splendida aventură la cârma Atalantei, s-au răcit”.

O variantă de rezervă, scrie Parma Live, ar fi Fabio Pecchia, antrenorul lui Dennis Man și al lui Vali Mihăilă la AC Parma.

VIDEO. MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Mai puteți citi:

Gigi Becali amenință un jucător: îi va oferi ultima șansă de a rămâne în lot și în sezonul viitor

Chelsea ia în calcul înlocuirea lui Mauricio Pochettino! Trei nume importante pentru succesiune

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează