INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Șumudică se întoarce! A confirmat negocierile: „Da, e adevărat!”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de , - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 00:14 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 02:25

Marius Șumudică (52 de ani) este aproape de revenirea la Gaziantep, echipa din Turcia pe care a mai pregătit-o în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021.

Liber de contract de la finalul sezonului trecut, când saudiții de la Al Raed i-au reziliat înțelegerea, Șumudică ar putea reveni la o echipă la care a avut succes în trecut.

Este vorba despre Gaziantep, în prezent ultima clasată din Superliga Turciei, formație care a început sezonul catastrofal, 4 înfrângeri în 4 etape, golaveraj 2:10.

Torje a povestit în premieră tot ce s-a întâmplat la celebrul episod „Steaua e numai una” » Cine l-a trădat și câți bani s-ar fi încasat pe filmare
DINAMO
Torje a povestit în premieră tot ce s-a întâmplat la celebrul episod „Steaua e numai una” » Cine l-a trădat și câți bani s-ar fi încasat pe filmare

Marius Șumudică, dorit înapoi la Gaziantep: „Vreau să vin în Turcia”

Ziarul local de sport GaziSpor a scris că părțile au un „acord de principiu” și că urmează ca Șumudică să meargă în Turcia alături de colaboratorii săi pentru a purta o rundă finală de negocieri.

Iar publicația Sports Digitale a prezentat o declarație a antrenorului: „Vom veni în Turcia să discutăm ultimele detalii cu Gaziantep. Vreau să vin în Turcia, voi fi acolo în 1-2 zile”.

Contactat de GSP.ro, Șumi a precizat: „Da, e totul adevărat! Știrile și declarațiile mele din presa turcă sunt reale! Până joi sper să se rezolve totul”. 

Marius Șumudică, aproape de revenirea în Turcia

În precedentul mandat la Gaziantep, Șumudică a obținut 20 de victorii, 19 egaluri și a pierdut 12 meciuri. Momentul de vârf l-a avut în sezonul 2020/2021, când a urcat pentru scurtă vreme pe locul 3 în campionat.

În ultima vreme, fostul campion al României alături de Astra a tratat cu mai multe formații din SuperLiga României, precum U Cluj și FCU Craiova, dar nu a ajuns la un acord cu niciuna dintre părți. Șumudică ar fi vrut să o preia pe Rapid, rămasă fără antrenor înainte de startul sezonului, dar conducerea clubului din Giulești l-a preferat pe Cristiano Bergodi.

În 2021, Șumudică a plecat cu scandal de la Gaziantep, declarându-se nemulțumit de felul în care decurgeau negocierile pentru prelungirea contractului său și de cât de dispusă era conducerea clubului să facă investiții serioase.

Acum ar avea misiunea de a resuscita un club aflat la pământ, fără punct obținut în primele 4 etape și cu unul dintre cele mai subțiri loturi din campionat, din care face parte și mijlocașul român Alexandru Maxim.

Citește și: 

De cartea recordurilor: Luțu e student de 28 de ani! Respins la București, își încearcă norocul la Chișinău: „Am venit, da' n-am învățat nimic”

Comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (37)
gido
gido  •  06 Septembrie 2023, 20:02

sumi .... pinochio de romania ...

dobrin
dobrin  •  06 Septembrie 2023, 18:58
Postat de popescu222 pe 06 Septembrie 2023, 08:43

Oare aia de la Gaziantep stiu? Sau nu citesc gazeta?

Stiu. Pe sitele lor scrie "KAMUOYUNUN BİLGİSİNE | MARIUS SUMUDICA". Cu alte cuvinte se stie deja urmatoare retrogradata din Süper Lig :))))))))))))))))))))))

gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2023, 16:01
Postat de Slatinagetafe pe 06 Septembrie 2023, 11:46

Sa dea Dumnezeu sa fie adevarat. Apoi dupa 3-4 etape incepe circul. Ca eu nu am facut lotul ,jucatorii sunt slabi,etc. Concluzia : Datimi banii din contract si reziliem. Ce sanse sunt la casele de pariuri ?

asta baiat despet, bravo :))) Sumi, are sau nu rezultate, leafa si-o ia; el nu are ce pierde, iar daca vor sa-l dea afara .... sa i se plateasca clauza de reziliere!! mare șnapan Sumi... urmareste rezilierea contractelor

Vezi toate comentariile (37)
Comentează