INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR - ANGLIA 0-3

Tulburător! Cui i-a dedicat Marcus Rashford golurile marcate în poarta galezilor

Marcus Rashford, ales omul meciului. FOTO: Instagram @marcusrashford
Marcus Rashford, ales omul meciului. FOTO: Instagram @marcusrashford

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 14:17 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 14:39

Marcus Rashford (25 de ani) e un obișnuit al golurilor cu o semnificație aparte. Titularizat de selecționerul Gareth Southgate, atacantul Angliei a deschis și a închis tabela în meciul contra Țării Galilor, scor 3-0, dedicând reușitele unui fost prieten. 

După ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, jucătorul lui Manchester United a îngenuncheat și a privit apoi către ceruri în memoria unui fost bun prieten care se stinsese din viață în urmă cu două zile. Garfield Hayward trecuse printr-o lungă suferință, pierzând duminică lupta cu cancerul.

Rashford i-a dedicat reușitele unui fost prieten. Îl cunoștea și Southgate

„Din nefericire, mi-am pierdut un amic acum câteva zile. Întotdeauna a fost un mare susținător al meu. A fost o persoană minunată și chiar sunt mândru că l-am cunoscut”, a rememorat Rashford. 

„A fost o provocare pentru el. Am fost și eu și l-am întâlnit în vară, am avut o lungă discuție cu el și avea foarte clar în minte ceea ce trebuie să facă. N-am știut că a murit până când nu m-a anunțat Marcus despre trista veste”, a declarat Southgate după victoria concludentă (3-0) care a calificat naționala Albionului în „optimi”, unde va înfrunta mai departe Senegalul.

Rashford: „«Optimi»”, suntem gata!”

Rashford a fost marți seară la primul meci în formula de start pentru „Three Lions” și a reușit al treilea gol la acest turneu final, după cel cu Iranul. 

„Putea chiar să marcheze un hat-trick, cu ocazia pe care a risipit-o în prima repriză și apoi cu oportunitatea din finalul partidei. Dar, oricum, a fost o seară excelentă pentru el și e extraordinar să-l avem în echipă”, a concluzionat selecționerul. „«Optimi», suntem gata, venim!”, este mesajul postat pe Instagram de Marcus sub poza cu bucuria generală a colegilor.

Tulburător! Cui i-a dedicat Marcus Rashford golurile marcate în poarta galezilor
Ales omul meciului, Rashford a fost felicitat și de iubita lui, Lucia Loi: „Pentru astfel de momente joc fotbal”. FOTO: Instagram @marcusrashford

VIDEO. Spectacolul organizat pe stadion înainte de SUA - Iran

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Pariurile pentru omul meciului au fost sistate de teama unor aranjamente

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează