INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Gică Hagi știe unde va juca Ianis sezonul viitor: „Are contract, e sigur! Acum îl veți vedea în cea mai bună formă”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 07:36 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 19:58

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves, în august anul trecut, dar n-a reușit să se impună la formația din LaLiga.

Convocat la lotul național, pentru amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie), Ianis Hagi n-are o situație strălucită la echipa de club.

„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”
MIAMI
„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”

Împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves, în august trecut, tricolorul se va întoarce în vară la multipla campioană a Scoției, unde e sub contract până-n 2026. El a bifat doar 806 minute în 22 de partide, astfel că spaniolii au decis să nu active clauza de transfer definitiv.

Gică Hagi a vorbit marți seară despre situația fiului său și a infirmat afirmațiile făcute de unii jurnaliști britanici, potrivit cărora Rangers nu l-ar mai vrea.

Gică Hagi: „Ianis s-a descurcat nu bine, ci extraordinar”

„La echipa naţională, Ianis s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare. El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este.

În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol. Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei. Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el”, a spus antrenorul Farului la Orange Sport.

Gică Hagi: „La anul îl vom vedea în cea mai bună formă”

Hagi senior a atras atenția că Ianis „vine după o accidentare de un an, nu uitați! Deci nu putem vedea acum forma cea mai mare a lui Ianis, dar la anul îl vom vedea în cea mai bună formă.

El are contract cu Rangers în continuare, el e doar împrumutat la Alaves, nu uitaţi! Deci are contract cu Rangers, asta e sigur! Am citit că nu ar fi dorit nici de Rangers, ceea ce e fals”.

VIDEO. Gheorghe Hagi, declarații după amicalul cu Dunărea Călărași + despre naționala României: „Pentru noi a fost un antrenament foarte bun”

Mai puteți citi:

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Toni Conceicao, dorit înapoi în Superligă! Ce echipă îl vrea pe portughez

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
brera30
brera30  •  21 Martie 2024, 10:28

Mai exact, Hagi stie la ce echipa va sta Ianis pe banca de rezerve.

1945sv0509
1945sv0509  •  20 Martie 2024, 19:50

E greu sa fi un tata obiectiv cand ai un baiat fara nici o chemare pentru fotbalul de performanta.

H2SO4
H2SO4  •  20 Martie 2024, 18:41

Asta micu, are contract cu nationala?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează