INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO+FOTO Messi i-a cucerit definitiv pe americani! Gestul emoționant pe care l-a făcut după câștigarea primului trofeu cu Inter Miami e deja viral

Leo Messi, alături de DeAndre Yedlin și primul trofeu câștigat la Inter Miami. Foto: Imago +11   FOTO
Leo Messi, alături de DeAndre Yedlin și primul trofeu câștigat la Inter Miami. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 11:42 / Actualizat duminica, 20 august 2023 11:42

Leo Messi, 36 de ani, a câștigat primul trofeu cu Inter Miami, Leagues Cup, după o finală pe muchie de cuțit cu Nashville, 1-1 și 10-9 la penalty-uri. Starul argentinian i-a cucerit definitiv pe americani cu gestul făcut înainte de ridicarea trofeului.

De 7 meciuri a avut nevoie Messi pentru a-și trece în palmares primul trofeu alături de Inter Miami. Cu 10 goluri marcate, „Puricele” a propulsat formația din Florida către primul trofeu din istorie.

Captain America! Messi a câștigat primul trofeu cu Inter Miami și a bifat un record FABULOS
MLS
Captain America! Messi a câștigat primul trofeu cu Inter Miami și a bifat un record FABULOS

Messi i-a cucerit definitiv pe americani!

După finalul meciului, în timp ce jucătorii lui Inter Miami așteptau medaliile, Messi a făcut un gest care i-a uimit pe americani. Imaginile au devenit rapid virale pe site-urile de socializare!

Ce a făcut argentinianul? L-a căutat pe DeAndre Yedlin, cel care fusese căpitanul echipei înainte de venirea sa și i-a pus pe braț banderola. Mai mult, a insistat ca trofeul să fie ridicat împreună. Un gest prin care Messi și-a apropiat și mai mult colegii, dar și fanii americani.

Se apropie debutul în MLS

Următorul meci pentru Inter Miami e joi dimineață, de la ora 02:00, în deplasarea de la Cincinnati din US Open Cup. Messi poate debuta în MLS duminică dimineață, de la 02:30, în meciul cu New York Red Bulls.

Inter Miami este în acest moment cea mai slabă echipă din MLS, cu doar 18 puncte în 22 de meciuri. 12 puncte o despart de locul 9 în Conferința de Est, ultimul loc care duce la barajul pentru play-off. Mai are de jucat 12 partide până la finalul sezonului regulat.

Victoria din Cupa Ligilor i-a adus lui Inter Miami calificarea în ediția viitoare a Cupei Campionilor CONCACAF.

CItește mai multe știri din fotbalul internațional:

A semnat pe 10 ani cu echipa de suflet, apoi s-a transferat la marea rivală
SPANIA
A semnat pe 10 ani cu echipa de suflet, apoi s-a transferat la marea rivală
Te trec fiori! Ziyech, prezentare de senzație la noua echipă » Show în peluză alături de ultrași
TRANSFER
Te trec fiori! Ziyech, prezentare de senzație la noua echipă » Show în peluză alături de ultrași

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (7)
zb59
zb59  •  22 August 2023, 21:40

@ parachioara5 Se pare ca iti pasa daca ti-ai pierdut 1 minut din pretioasa-ti existenta ca sa comentezi aici! Apropos, ca tot virbesti de americani,” if you have nothing nice to say, say nothing at all”! Poti ruga google sa iti traduca!

ricaventurianu
ricaventurianu  •  20 August 2023, 13:03

Căpitanul Hallo Barbie în liga Bugs Bunny

Str82HeIL
Str82HeIL  •  20 August 2023, 12:51
Postat de vraca56 pe 20 August 2023, 12:34

Imi aduc aminte cind Claudiu Niculescu a cîștigătorii Supercupa cu VIitorul lui Hagi iar distinsul "cult" al fotbalului romanesc, clarvăzătorul de Hagi s-a dus la sfirsitul meciului pe o banca de rezerve la distanta mare și munca semințe nefiind la premierea adversarului. Neamul prost să-l bagi...nu? Așa ca luați lecții de ceea ce înseamnă a fi sportiv a avea caracter și nu arogante. unii mor tare urit nu?

Ete pix ...te-ai gasit tu sa comentezi despre Hagi. Vb de neam prost in timp ce tu care nu ai facut nimic in viata ta iti permiti sa vb de un om care a facut ceva pentru sportul care il reprezinta. Da ai dreptate la faza cu neam prost... doar ca trebuie sa te uiti in oglinda cand o spui

Vezi toate comentariile (7)
Comentează