INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TERORISM

Asasinii-ultras, capturați în Polonia » Volodymyr Zelensky era ținta: „Vom distruge orice trădare cu un fier încins!”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 10:40 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 11:28

Premierul Donald Tusk a susținut un discurs foarte dur la adresa celor care colaborează cu serviciile secrete rusești, în condițiile în care Polonia a descoperit mai mulți cetățeni dispuși să participe la diferite acțiuni teroriste.

„Nu va fi nicio clemență pentru colaboratorii cu serviciile secrete rusești. Vom distruge fiecare trădare și orice încercare de destabilizare cu un fier încins", a scris Donald Tusk pe X, citat de Yahoo News.

Tusk a spus că un polonez responsabil pentru o tentativă de asasinat asupra președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky a fost arestat în urmă cu două zile. S-a dovedit că bărbatul a cooperat cu serviciile secrete ruse.

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”
CFR CLUJ
MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Asasinii-ultras vânau un colaborator al lui Navalnyi

Mai mult, un bielorus care lucra pentru ruși, care a dat ordinul la doi polonezi de a ataca un colaborator al defunctului Alexei Navalny, a fost de asemenea reținut, la fel ca și potențialii asasini. Aceștia din urmă erau fani radicali ai fotbalului, așa-numiții Ultras, a scris Tusk, fără să ofere mai multe detalii.

Joi, autoritățile poloneze au anunțat arestarea unui bărbat care ar fi spionat aeroportul din Rzeszów din sud-estul Poloniei pentru a pregăti o tentativă de asasinat asupra lui Zelensky.

Aeroportul este considerat un punct de transbordare pentru livrările de arme occidentale către Ucraina și un punct de transfer pentru Zelensky și alți politicieni ucraineni aflați în vizite în străinătate.

Arestarea a doi polonezi căutați în Lituania a fost anunțată vineri. Se presupune că aceștia au efectuat un atac asupra confidentului Navalny Leonid Volkov în martie. Volkov a fost grav rănit la Vilnius.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
FCSB
Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
Preotul de la Parohia Ortodoxă din Würzburg îl așteaptă pe Edward Iordănescu la slujbă, înainte de Euro: „Să plecăm genunchii împreună în biserică pentru succesul lor. Avem inima larg deschisă”
GSP E ÎN GERMANIA
Preotul de la Parohia Ortodoxă din Würzburg îl așteaptă pe Edward Iordănescu la slujbă, înainte de Euro: „Să plecăm genunchii împreună în biserică pentru succesul lor. Avem inima larg deschisă”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  20 Aprilie 2024, 22:46

Corect : sa nu amestecam lucrurile !Dar trebuie sa fim vigilenti ,caci si in Romania si alte tari europene sunt prorusi ,si care trebuie vanati sau trimisi la Moscova !

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Aprilie 2024, 13:37
Postat de Hund pe 20 Aprilie 2024, 11:53

Singura legătură cu sportul este că acești "presupuși" criminali sunt ultrasi)))) se încearcă aruncarea cu noroi pe denumirea "Ultras". PS -in Napoli sunt membri ai mafiei italiene ultrasi. După logica GSP, toți ultrasii sunt mafioți și criminali plătiți ))

Nu spune nimeni ca toti ultrasii sunt mafioti sau criminali platiti. Ultrasii sunt doar niste suporteri radicali in gandire si comportament, aia ii uneste pe ei si ii deosebeste de restul suporterilor. Majoritatea suporterilor obisnuiti nu apreciaza curentul ultras, ci, dimpotriva, il considera nociv la adresa fotbalului, din cauza ca afecteaza in mod negativ atat atmosfera din randul echipelor cat si cea de pe stadioane, majoritatea covarsitoare a evenimentelor reprobabile fiind cauzate de ultrasi.

cirus11
cirus11  •  20 Aprilie 2024, 12:04

Toate tarile europene lupta cu spionajul rusesc, pana si austriecii au prins si ori expulzat ori acuzat de-a dreptul de tradare niste oameni. Singura tara unde este liniste?? Romania. La noi se pare ca rusii nu au nicio actiune, nimic, nu gasim pe nimeni.... Si unii mai au impresia ca serviciile de la noi chiar ar fi pricepute. Da de unde, se ocupa doar sa se imbogateasca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează