INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC ROSTOV

Angelov nu mai vine la Steaua! A semnat cu echipa lui Protasov şi Ghionea, FC Rostov!

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2010 00:00

Internaţionalul bulgar Stanislav Angelov a ajuns la un acord cu gruparea rusă FC Rostov şi va semna un contract valabil un sezon şi jumătate cu echipa antrenată de Oleg Protasov.

Deşi părea aproape de Steaua, mijlocaşul a ales în cele din urmă propunerea venită din Premier League:

"Agentul meu s-a întîlnit cu directorul sportiv de la Rostov, Alexandr Shikunov, care mi-a avansat o variantă interesantă de continuare a carierei. Şi Steaua m-a vrut, dar am ales Rusia. Mulţi dintre compatrioţii mei sînt acolo şi mi-au vorbit în termeni laudativi despre lucrurile care se întîmplă la club.

Campionatul e puternic, lucru foarte important pentru mine avînd în vedere că vreau să mai joc în echipa naţională. Semnez pe un an şi jumătate şi, de îndată ce îmi iau permisul de muncă, voi începe munca la noua mea echipă", a explicat Angelov într-un interviu acordat Sport Express.

Cu 30 de prezenţe şi două goluri în reprezentativa Bulgariei, Angelov, 32 de ani, ar fi devenit stelistul cu cele mai multe apariţii internaţionale din lotul lui Victor Piţurcă.

Sursa foto: sportni.bg

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
mister_geo
mister_geo  •  09 Iulie 2010, 14:17

E O MINCIUNA SIGUR CHIAR AZI DIMINEATA A ZIS LA SPORT.RO CA PITI S-A INTELES CU ANGELOV .!!!!! NEA PITI N-AI ADUS NICI UN ATACANT PUNE MANA FRT SI I-AL PE ORAES SI COSLY CA SA LE-A TRAGEM IN BOT LA AIA CARE NE VORBESC PE LA SPATE

bigbandit
bigbandit  •  08 Iulie 2010, 18:28

transferul asta era facut de o saptamana a aparut de 5 zile pe transfermarkt si wikipedia . Asta e un transfer care se poate spune ca a fost ratat angelov era un jucator care ar fii adus un mare plus echipei putea juca si fundas stanga si inchnu va mai ganditi ca are 32 de ani e nevoie si de jucatori dastia cu exp care sa ajute sa se integreze tinerii. Cei care spuneti ca nu era bun va inselati, era un jucator care chiar daca cerea saalriu mare putea fii luat pentru ca era liber .

denethor
denethor  •  08 Iulie 2010, 18:26

e bine ca nici dorel stoica nu poate juca in turma

Vezi toate comentariile (11)
Comentează