INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

3 ANI DE LA DISPARIȚIE O poveste tulburătoare cu Tito Vilanova » Ultima lecţie dată unui jucător de la Barcelona B, chiar pe holurile spitalului

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 16:56

Unul dintre jucătorii de la Barça B, Pol Calvet, a fost printre ultimii care l-au văzut în viaţă pe Tito Vilanova. Întâmplarea a făcut ca fotbalistul de 20 de ani să fie internat în acelaşi spital cu fostul tehnician al Barcelonei, scrie sport.es.

  • Astăzi se împlinesc 3 ani de când a murit Tito Vilanova, fostul antrenor al Barcelonei, considerat de mulți creierul din spatele lui Pep Guardiola;
  • GSP.RO publică un articol tulburător de atunci, o poveste despre capacitatea incredibilă de a motiva a spaniolului trecut la cele veșnice la vârsta de 35 de ani.

Calvet a fost supus unei intervenţii chirurgicale după o accidentare şi a petrecut mai multe zile în Spitalul Quiron din Barcelona.

Jucătorul povesteşte că s-a întîlnit pe holul spitalului cu Tito, însă n-au vorbit. A discutat însă cu soţia lui Vilanova, iar cuvintele ei i-au rămas adânc întipărite în mine.

Calvet a păstrat discreţia în acel moment, iar cînd Tito a decedat, a decis să scrie pe contul de facebook despre momentul care l-a marcat:

"E o zi foarte tristă, regret moartea unui luptător, a unei persoane care a dat totul pentru a trăi. Ai făcut tot ce puteai face şi mult mai mult de atît. Gravitatea bolii te-a măcinat, te-a slăbit, dar ai rezistat atîta timp. Ai făcut parte din cea mai bună echipă din istorie, dar meciul ăsta pe care îl jucai acum era diferit.

Coincidenţele vieţii sau nu, ne-am întîlnit sîmbăta trecută. Am încercat să-ţi transmit toată puterea mea din camera care era alături de a ta din spitalul Quiron. Cuvintele soţiei tale, Montse, m-au făcut să văd viaţa altfel... «Profit de moment pentru că viaţa ne pune de multe ori la încercare, eşti un norocos».

Cuvinte care mi-au rămas întipărite în minte. S-a preocupat de felul în care îmi voi aminti de Tito. Pot doar să-ţi spun: «Îmi voi aminti forţa şi energia cu care a înfruntat răul ăsta numit cancer» Multă putere lui Montse, fiului său, Adria, şi fiicei sale, Carlota. Lumea e azi mai săracă".

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (17)
mishu_74
mishu_74  •  25 Aprilie 2017, 22:27

la o simpla cautare pe net aflii ca Vilanova s-a nascut in 1968 si a murit in 2014. apoi cu o matematica de clasa a 3-a poti sa aflii ca avea 46 de ani cand a murit. acuma, poate jurnalistul o cautat pe net si o aflat anii poate doar ca sta prost cu matematica. dealtfel e de inteles, ca sunt numere din 4 cifre.....

copacabana_70
copacabana_70  •  25 Aprilie 2017, 19:58

Eu m am saturat!!! Mințiți in titluri ca sa va citeasca lumea articolele! Niste escroci ati ajuns.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Aprilie 2017, 19:50

"Jucătorul povesteşte că s-a întîlnit sîmbăta trecută pe holul spitalului cu Tito"- de sambata trecuta si pana azi au trecut exact trei ani. Asta care a scris ori e ungur inrait, ori a terminat la ff si scoala gimnaziala ori inca nu s-a oprit din betie si tot bea de vreo trei luni.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close