GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

FOTO Umilită în direct după ce a fost descalificată de la Survivor All Stars: „Păr blond, ochi frumoși și atât! Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Nu ai nicio abilitate!”

Roxana Nemeș. Foto: Instagram +37   FOTO
Roxana Nemeș. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 16:06 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 17:09

Roxana Nemeș, 34 de ani, a rezistat o lună în Survivor All Stars, fiind descalificată din cauza problemelor medicale care nu îi mai permiteau să facă față condițiilor din Republica Dominicană impuse de reality show. La revenirea în țară, cântăreața a fost criticată dur și umilită în direct la Protv.

  • Survivor All Stars este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. Emisiunea este difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30.
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars! Scene incredibile: „Să-i dau un cap în gură?” » De unde a pornit totul: „Îmi pare rău că nu l-am lăsat să te bată!”
SURVIVOR ALL STARS
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars! Scene incredibile: „Să-i dau un cap în gură?” » De unde a pornit totul: „Îmi pare rău că nu l-am lăsat să te bată!”

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Roxana Nemeș a explicat ce s-a întâmplat la Survivor All Stars: „Am fost la doctor și mi s-a spus că am un hematom suferit atunci când m-am lovit la joc. Am avut nevoie de tratament cu antibiotic și nu mai puteam face efort. De asta am acceptat să ies. Ce n-a funcționat? M-am adaptat, data trecută am stat 3 luni, deci nu adaptarea a fost problema. A fost mult mai greu, dar te adaptezi. În ultimii 2 ani am fost numai pe șantier cu casa, nu caut scuze, dar am simțit că n-am condiție fizică. Mi-am asumat că nu sunt foarte bună pe traseu. Am plecat cu fruntea sus, am câștigat două dueluri de eliminare”.

Roxana Nemeș, umilită în direct după ce a fost descalificată de la Survivor All Stars

+33 FOTO

Cristi Mitrea, luptător de MMA și invitat permanent al emisiunii „La Măruță”, a criticat-o în termeni duri pe Roxana Nemeș: „N-am spus nimic de bine și nici n-am ce să spun de bine. Dacă pe ea o încântă, foarte bine. Îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, cred că e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul ăsta. N-am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă pentru că nu se întâmplă nimic. Nu avem acuratețe, viteză, țintă, nimic, nu simțim probele de niciun fel. 

Adică nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs care se numește All Stars, în ideea în care nu putem să ajutăm cu nimic, dimpotrivă. Și mai suntem și ironici. Întrebarea este una simplă: Nu crezi că era mai bine să fie altcineva în locul tău care aducea un beneficiu echipei? Poți să nu accepți. Te duci bolnavă, te duci accidentată, te duci în toate felurile... E vorba de onoare. Eu n-aș accepta dacă nu mă știu în stare de nimic. Dacă nu ești bună de nimic de ce te duci? Ce legătură are concursul cu abilitățile tale? Tu n-ai nicio abilitate! N-ai făcut nimic! Păr blond, ochi frumoși și atât”.

Roxana Nemeș s-a apărat: „Nu eu am făcut casting-ul, să știi. Întrebarea mea este: de unde până unde comentezi tu care n-ai fost la concursul ăsta. De ce îți dai cu părerea dacă nu știi concursul?”

A adăugat mai multe prin intermediul unei postări pe Instagram: „Într-o lume rea, sper să va dau putere și vouă, prin experiențele și piesele mele, să va păstrați și să va iubiți așa cum sunteți! Să fiți mândri de oamenii care sunteți! Și să nu va lăsați influențați de nimeni și de nimic. Să va păstrați autenticitatea și nu în ultimul rând, caracterul pe care îl aveți. Să rămâneți drepți, cu coloana vertebrală”.

+33 FOTO

Citește mai multe știri despre Survivor:

Moroșanu a explodat la Survivor All Stars » Potop de înjurături către bunul său prieten! Cine l-a enervat și de la ce a pornit conflicul
SURVIVOR ALL STARS
Moroșanu a explodat la Survivor All Stars » Potop de înjurături către bunul său prieten! Cine l-a enervat și de la ce a pornit conflicul
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
SURVIVOR ALL STARS
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mihneailie030
mihneailie030  •  16 Februarie 2024, 18:42

Are abilități... Dar nu pot sa le pomenesc, ca voi fi blocat. Acum... când ai doi neuroni, și nici ăia buni, trebuie sa compensezi cu ceva... E clar, nu???

sughibughi
sughibughi  •  16 Februarie 2024, 17:35

are bani de la sot

Nini
Nini  •  16 Februarie 2024, 17:30

Cine a ajuns să vorbească de onoare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează