GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INTERVIU

VIDEO+FOTO Piers Morgan a venit în România și s-a contrat cu Andrew Tate: „Nu cred că mai realizezi ce spui! Tu vrei ca femeile să fie sclave!” » Un dialog șocant despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații

Celebrul jurnalist Piers Morgan, 58 de ani, a venit la București pentru un interviu cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing. Un dialog în care „Cobra” și-a continuat discursul extremist care l-a făcut viral înainte să fie arestat. +27   FOTO
Celebrul jurnalist Piers Morgan, 58 de ani, a venit la București pentru un interviu cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing. Un dialog în care „Cobra” și-a continuat discursul extremist care l-a făcut viral înainte să fie arestat.

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 09:13 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 18:20

Celebrul jurnalist Piers Morgan, 58 de ani, a venit la București pentru un interviu cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing. Un dialog în care „Cobra” și-a continuat discursul extremist care l-a făcut viral înainte să fie arestat. De la conspirații anti-vaccin la lupta cu Matrixul, până la supunerea femeilor și batjocorirea lor: „Sclave cu genți Prada!”.

  • Frații Andrew și Tristan Tate s-au stabilit în România în jurul anului 2016. Ambii au cochetat cu kickboxingul, însă au devenit celebri abia în ultimii ani pe social media, unde s-au lăudat cu stilul de viață extravagant, mașini și proprietăți luxoase, dar și un discurs agresiv și misogin.
  • Cei doi au fost arestați pe 30 decembrie 2022, fiind cercetați pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Au fost eliberați pe 31 martie 2023, iar de pe 4 august nu se mai află în arest la domiciliu. Nu au voie să părăsească teritoriul României.
  • Totalul bunurilor fraților Tate care au fost confiscate de către DIICOT s-ar ridica la 15 milioane de dolari.

Piers Morgan a venit în România și s-a contrat într-un interviu necenzurat cu Andrew Tate

„O să te înjunghii în piept, nu în spate”, spune Tate că i-ar fi transmis Morgan înainte să înceapă interviul. Jurnalistul britanic a încercat să combată cu argumente conspirațiile lansate de fostul luptător, însă s-a lovit de fiecare dată de un zid implacabil. Nu își spune direct Neo, însă duce o luptă cu „Matrixul” și „dacă vrei să fii un supererou trebuie să înțelegi că în toate filmele de genul acesta el pierde 80% din timp, o să sufere până câștigă la final”.

La fel ca Neo, Tate distorsionează realitatea din jurul lui și când vine vorba de cele mici detalii. „Ai plâns la închisoare?”, întreabă Piers Morgan. Răspunsul: „Au fost lacrimi care au curs pe fața mea, dar nu am plâns”. „Asta se numește plâns...”. „Te contrazic! Plânsul e un act disperat. Să încerci să faci cât mai multe flotări în timp ce te gândești la copiii tăi cu lacrimi pe față, eu asta nu consider plâns”.

Cum se apără Andrew Tate: „Trebuie să fii acuzat de ceva odios, așa funcționează Matrixul”

Tate a vorbit despre cele 3 luni petrecute în detenție la începutul acestui an și a ridiculizat și minimalizat acuzațiile grave care i se aduc.

 „Am stat 93 de zile într-o temniță din România, 5 luni am fost închis în casă, a fost o perioadă turbulentă. Nu știam motivul de rahat pe care îl vor folosi, dar l-am aflat în celulă. Timp de două săptămâni am stat închis fără să știu de ce. Am primit actele în română, puteam să citesc «trafic de persoane», dar pe cine? Când? Cum? Nimic nu avea sens.

Abia după aceea am primit traducerea și am văzut cât de ridicol e cazul. Ca să fie clar: sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok. Sunt acuzat că le-am învățat ce să posteze pe TikTok ca să ajungă virale, eu fiind atunci cel mai viral om de pe TikTok. Și de asta spun că am făcut trafic de persoane. E o nebunie! Închisoarea în România nu e ca în Marea Britanie, e exact așa cum își imaginează lumea. Noroc că era iarnă și nu erau atât de mulți gândaci. Noaptea ieșeau mulți, omoram câți puteam, ne țineau ocupați”, spune Andrew Tate la Piers Morgan Uncensored.

Tate ironizează acuzațiile

Conform procurorilor, frații Tate ar fi racolat tinere sub pretextul iubirii (metoda loverboy). Le duceau într-o casă din județul Ilfov unde erau obligate să posteze clipuri video cu ele pe site-uri de adulți.

N-am făcut pe nimeni să facă nimic. Metoda loverboy... Se ne imaginăm că Matrixul e supărat că cineva spune prea mult adevăr și că lumea îl ascultă. Decide că îl lovesc cu acuzații de hărțuire sexuală. Obligă femeile să facă filmulețe virale pe TikTok, dar nu e oribil cu ele, nu le lovește, nu e rău cu ele. Ce putem face? Să folosim metoda loverboy. Știi ce înseamnă asta? Să fii drăguț! Era drăguț, politicos și grijuliu și le plăcea de el.
Andrew Tate

Morgan îl contrazice: „Nu asta înseamnă metoda loverboy. E atunci când racolezi o victimă sub pretextul unei relații romantice pentru ca apoi să o forțezi la situații abuzive sau o formă de sclavie. Asta înseamnă!”.

DIICOT i-a confiscat tot, dar Tate continuă să aibă un stil de viață extravagant: „Dumnezeu plătește pentru mine!”

„În ziua în care am fost arestat mi s-a confiscat tot. Mi-au înghețat toate conturile, mi-au luat toate bunurile. Nu mai am bani. Mi-au luat 15 mașini, 6 proprietăți, 20 de ceasuri cu diamante, lingouri de aur, bani, terenuri, milioane și milioane de dolari. Valoarea totală e de 16-17 milioane de dolari. Au luat tot, iar eu tot n-am acces la ele”, spune Tate.

Lista bunurilor confiscate, conform Libertatea:

  • 15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov 
  • 15 autoturisme de lux 
  • 14 ceasuri de lux 
  • două lingouri şi o medalie 
  • părţile sociale deţinute în cadrul a 4 societăţi comerciale
  • 86.580 de lei, 52.650 de euro, 17.430 de dolari şi 10.370 de lire sterline şi suma de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD) 
  • obligarea inculpaților la plata unor cheltuieli judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 de lei. 
Mercedes S 63 AMG - 170.000 euro. Foto: mercedes-amg.com
Aston Martin Vanquish S Ultimate - 245.000 euro - Foto: astonmartin.com
BMW M5 Sport Competition - 120.000 euro. Foto: bmw.ro
BMW X6 - 90.000 euro. Foto: bmw.ro
+10 FOTO

Tate refuză să dezvăluie cum se întreține dacă nu mai are acces la bani și la bunuri: „Prin rugăciune. Aș vrea să am niște binefăcători bogați, aș vrea să am oameni de partea mea. Fac tot ce pot ca să supraviețuiesc”. 

„Da, dar nu poți funcționa fără venit”, insistă Morgan, care se lovește doar de ironii: „Se pare că poți! Fac tot ce pot, dar nu mai am nimic. Tot mi-a fost luat de statul român”. „Cum plătești pentru mâncare?”. „Dumnezeu plătește pentru mine! E minunat să vezi cât de departe te duce credința”, continuă sfidător Tate.

Vorbește de copiii săi dar refuză să spună câți are și dacă sunt toți cu aceeași femeie: „E confindențial! Am dușmani și nu vreau să le ofer informații. Sunt inamicul numărul unu al statului. Uită-te la ce mi-au făcut și pentru ce. A trecut un an de când au zis că am făcut trafic de persoane. Pe cine? Să-mi arate o poză, un video. Cine sunt victimele? Nu există”

Ce este Matrixul din care Andrew Tate s-a „decuplat”?

„Am ajuns la închisoare pentru că am vorbit împotriva puterii, pentru că am spus adevărul despre Covid-19, pentru că am spus adevărul despre războiul din Ucraina”, spune răspicat Tate. „E atât de importantă opinia lui Andrew Tate încât el să fie băgat închisoare? Nu cred asta!”, contraatacă Morgan.

O nouă paralelă cu Neo: „Oamenilor li se injectau programe de sclavi în creier. Eu îi decuplam”. Urmează conspirația legată de vaccinul anti-Covid, pe care îl numește o „otravă”. Râde în hohote când Piers Morgan îl contrazice: „Nu a fost o minciună. Au murit oameni, iar vaccinul a salvat milioane de vieți. Nu ești de acord, dar astea sunt datele de la experți”.

Tate aruncă din nou vina pe Matrix. „Dar ce este Matrixul ăsta?”, întreabă Morgan. „Sunt niște oameni cărora le pică studii din cer care spun exact ce vor ei să spună. Totul ca să inducă mizerii în mințile oamenilor”.

+23 FOTO

„De ce aș crede ce mai spui acum? E Andrew Tate un personaj inventat pentru bani?”

Joacă Andrew Tate un rol? „Nu cred că un tip atât de deștept ca tine crede astfel de lucruri. Cred că ești deștept, dar cred că adopți poziții care știi că vor inflama mulțimea anti-Matrix”, îi spune Piers Morgan. „De ce ai spus că ești «pește», iar acum negi asta? Spui că nu vorbeai serios, dar mă întreb de ce aș crede ce mai spui acum? Cu alte cuvinte, Ceea ce spui este și ceea ce crezi? E Andrew Tate real sau e un personaj inventat pentru bani care nu are legătură cu tine”.

„Am exagerat pe internet pentru efect comic. Oh, nu, bagă-mă la închisoare, 93 de zile printre gândaci n-au fost de ajuns, trebuie să mă întorc. E un atac al Matrixului, Piers. Toți bărbații au făcut lucruri mai rele decât mine!”, răspunde Tate.

„Ce scrii e cea mai clară definiție a misoginismului”

„Ești acuzat că ești misogin. Nu cred că îți dai seama cum sună ce scrii pe Twitter. Ce scrii e cea mai clară definiție a misoginismului pe care am citit-o”, îi spune Piers Morgan, care îi recită din mesajele misogine pe care le postează.

„Tu crezi toate astea? Iubita ta nu trebuie să muncească, trebuie să fie frumoasă pentru tine și ar putea fi «promovată» ca soție. Slujba ei e să fie iubita ta... Sunt sute de milioane de femei care muncesc în fiecare zi și sunt soții sau partenere bune. De ce ai încuraja o generație întreagă de bărbați tineri să asimileze astfel de idei? 

Vrei o viață jalnică și lipsită de suflet pentru aceste femei. Limbajul tău diminuează femeile care muncesc. Practic, spui că ele nu și-ar face treaba, să fie devotate necondiționat bărbatului. Să fie el fericit”, continuă Morgan.

„Nu cred că realizezi ce mai spui! Tu vrei să controlezi femeile, vrei să fie sclave!”

„Crezi că o femeie care se mărită cu un miliardar vrea să lucreze la Starbucks? Sunt convins că soția lui Cristiano Ronaldo nu se roagă să lucreze la Ikea. Eu spun doar că o femeie care e lângă un bărbat de nivelul meu nu trebuie să lucreze”, își începe tirada Tate. Morgan îi replică ironic: „Nivelul tău? Cu tot respectul, dar spuneai că nu mai ai nimic”.

Tate își continuă discursul misogin: „Eu sunt bărbat, viața mea înseamnă stres și durere. Eu merg la închisoare, eu sufăr, am dureri mari de cap. Fac toate astea ca să îi ofer totul unei femei, dar apoi eu trebuie s-o am pe ea. Treaba ei e să fie fericită, să zâmbească, să arate bine și să se simtă bine tot timpul. Dacă sunt misogin că spun că eu trec prin atâta durere ca să fim stabili financiari ca femeia la care țin să nu fie nevoită să muncească, atunci asta e, sunt o persoană rea. Femeile lucrează pentru că nu găsesc un bărbat care să aibă grijă de ele”.

„Sunt femei care dacă te-ar auzi acum ar începe să râdă de tine. Ar spune că ești ridicol. Lumea reală nu este asta de care vorbești. Tu ești șeful, treaba ei e să te facă fericit pe tine, să fie fit pentru tine, bla, bla, bla. E misoginism! Nu vreau ca băieții mei să își dorească soții care să le fie slugi”, îi spune Morgan. Care îi citește o nouă postare misogină de pe Twitter: „«Bărbații îți arată că te iubesc când îți spun ce să faci și nu te lasă să faci greșeli stupide. Vă salvăm de la inclinația de a face alegeri stupide. Dacă un bărbat nu îți dă instrucțiuni, nu te iubește. Dacă nu îi respecți instrucțiunile, nu îl iubești». E ridicol! Peste 8 milioane de oameni au văzut asta!”.

„Cred că tu nu realizezi că ce spui e greșit. Se vede în ce postezi că vrei control asupra femeilor. Sclave, ca să spun mai clar!”, continuă Morgan. „Sclave cu genți Prada, da!”, răspunde sarcastic Tate.

Ce loc ocupă Ion Țiriac în topul actualizat al celor mai bogați oameni din lume » Singurul român care îl depășește
AVERE
Ce loc ocupă Ion Țiriac în topul actualizat al celor mai bogați oameni din lume » Singurul român care îl depășește
„Sinner a pățit-o exact ca Simona Halep” » Textul publicat de Gazzetta dello Sport imediat după finala Turneului Campionilor
Turneul Campionilor
„Sinner a pățit-o exact ca Simona Halep” » Textul publicat de Gazzetta dello Sport imediat după finala Turneului Campionilor

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (20)
Ionnix
Ionnix  •  22 Noiembrie 2023, 12:23

Sa se duca in Bulgaria daca nu ii convine! Sta pe aici ca avem legi permisive si un Stat slab. Poate sa ii cumpere pe toti cu bani negri. E un proxenet si un traficant de fiinte umane. Se crede mare, dar mai devreme sau mai tarziu va ajunge la puscarie

PrivesteOglinda
PrivesteOglinda  •  21 Noiembrie 2023, 19:59

de ce i se acorda atentie acestu***? chiar credeti ca intereseaza pe cineva *** asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  21 Noiembrie 2023, 19:10

Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing, in campionatul pe sate se lupta cu Fratica ;))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează