GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GUVERN

ȘTIRE LIBERTATEA „Ioana” ce ar fi avut? De Mărțișor, premierul Ciucă a anunțat cum a fost botezat „primul robot 100% românesc”, noul lui consilier onorific

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2023 19:53 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 19:54

Site-ul Libertatea scrie că de 1 martie, într-o operațiune de PR, prim-ministrul Nicolae Ciucă și-a prezentat „noul consilier onorific, primul proiect 100% românesc de inteligență artificială”. L-a botezat ION.

„Trecem peste ideea că premierul Ciucă putea ști că mulți români, din țară și din străinătate, au realizat până acum sute, dacă nu mii, de proiecte de inteligență artificială.

ION nu e, așadar, primul proiect 100% românesc de AI. Dar putea fi primul „ceva” cu nume de femeie. Nu, nu un „ceva” unisex de genul Gabi sau Adi sau Alex, care să-i reprezinte pe toți românii, ci un nume simplu, un nume incomod, un nume de femeie.

La noi, nici străzile nu poartă nume de femeie. „NOI suntem ION. ION te reprezintă, ca într-o oglindă”, așa sună prezentarea noului robot”, scrie Iulia Roșu în articolul publicat de sursa citată.

Citeşte articolul integral pe libertatea.ro - AICI

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
boierasul
boierasul  •  01 Martie 2023, 20:43

Ce facem dacă într-o zi Ion vrea să fie femeie? Cum schimbi sexul la inteligenta artificiala?? Ps-temă pentru acasă)) dragi progresisti sunt sigur că nici inteligenta artificiala nu vă poate ajuta)) poate doar Vlodomir Jelinschi știe))

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  01 Martie 2023, 20:34

Ce-i cu sexiamul asta? 1 Martie e Martisor pentru femei si barbati deopotriva (daca nu va convine, verificati sarbatoare).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează