GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  POVESTIRE

EXCLUSIV Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! 7 frați pentru 7 surori. Bătaie, bătaie!"

Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”
Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 13:59 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 14:03

Ioan Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” în urmă cu doi ani. 

Giovanni Becali a dezvăluit cum a făcut pușcărie pentru o noapte în America de Sud, la Bogota.

Giovanni Becali, poveste șocantă despre cum a fost arestat la Bogota

- Giovanni, zi-mi despre periaoda de detenție. 
- Ovidiu, pușcăria n-a fost o tragedie. Pușcăriile la noi sunt bune, duceți-vă în America de Sud! Eu am stat o noapte acolo!

- Cum așa? Nu știu povestea! 
- Am făcut pușcărie o noapte la Bogota, în Columbia. Eram pe aeroport în întârziere, ne întorceam la Frankfurt. Mie mi-a lăsat soția trusa ei de machiaj. Eu nu știam cum se desface. La control, au desfăcut-o ei, m-au văzut mai nervos și-au băgat diverse chestii în toate cremele să le verifice. Soția cu fata trecuseră deja. Au închis trusa, am plecat. Când mă duc în sală, toată lumea era deja îmbarcată! Eu m-am dus după avion să mă sui. Prea târziu. Fata și nevasta mă așteptau într-o cameră.

- Și ce-ai făcut?
- Soția mea, columbiană, e fată de pilot, căzut cu 195 de pasageri la Madrid... Când spuneai de fata lui Tulio Hernandez știau toți cine e. În fine, am sunat-o pe soacră-mea, am anunțat-o că am pierdut avionul. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie... Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!

- Nu cred!
- Ovidiu! Ei cu picioarele, eu cu ce puteam. Nevastă-mea țipa cu aia mică. M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandantul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva...?”. O noapte am stat în arest, la Bogota.

Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! 7 frați pentru 7 surori. Bătaie, bătaie!
Stela Becali, foto: Libertatea

- În arest...
- Da, da. Dacă eram neatent și dormeam, rămâneam fără ceas, fără absolut tot. Erau câte 2-3 în pat, dormeau și pe lat! Și asta era înainte de a intra la pușcărie, probabil acolo era mult mai rău.

  • Ioan Becali (68 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

Mai multe dezvăluiri ale lui Ioan Becali:

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri desprinse din mafie: „I-am pus cuțitul la gât călăuzei”

Dezvăluiri-șoc făcute de Giovanni Becali: „Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (56)
Jean202
Jean202  •  22 Februarie 2024, 16:09

Citesc toti cocletii din Damaroaia si Salajan ... " moaa, ce smecher a fost asta bai nene ... uite frati-miu ... ca asta as vrea si eu sa ajung cand oi fi mare"

VardyParty
VardyParty  •  22 Februarie 2024, 15:25

Giovanni a plătit re-lansarea acestui articol, numai ca sa scrie GSP ca domnul are 68 ani. Un articol din 1990, reluat, v-ar aduce un bonus serios.

emil1986
emil1986  •  22 Februarie 2024, 13:32
Postat de cristian.constanta pe 31 Decembrie 2023, 19:27

Pana la urma care sunt derbedeii? Excrocii sau ziaristii care ii promoveaza?

Si unii si altii.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează