GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

P&G - O Sala de Clasa ca Acasa, rezultate 2018-2023

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2024 16:53 / Actualizat marti, 12 martie 2024 11:32

Programul O Sală de Clasă ca Acasă dezvoltat de P&G este o inițiativă unică, care urmărește să transforme semnificativ experiența de învățare a elevilor din clasele pregătitoare, chiar din momentul în care aceștia fac primi pași în universul școlar.

Mulțumită implicării partenerului dm drogerie markt România, această inițiativă a ajuns deja în mai multe județe, mulți copii din România beneficiind acum de condiții moderne de învățare, care le permit să-și atingă potențialul. Alături designeri de interior renumiți din România, sălile de clasă au fost transformate în spații sigure, prietenoase și pline de inspirație, care să-i facă pe cei mici să se simtă ca acasă.

P&G - O Sala de Clasa ca Acasa, rezultate 2018-2023

În centrul fiecărei săli se află un design unic, care le transformă într-o lume magică pentru copii și le ușurează trecerea de la grădiniță către sistemul școlar primar.

Combinarea elementelor speciale și pline de culoare contribuie la crearea spațiului pe care îl putem numi „acasă”, cu mobilier dedicat, care facilitează adaptarea rapidă a celor mici și interacțiuni semnificative între elevi și profesori, încă din prima zi.

P&G - O Sala de Clasa ca Acasa, rezultate 2018-2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează