GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nu mai există cale de întoarcere

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2023 12:42 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 13:36

Am intrat într-o perioadă cu o mulțime de evenimente fotbalistice interesante. Campionatele se îndreaptă spre apogeuiar la mijlocul săptămânii candidații vor căuta gloria europeană fiecare în felul său. Urmărește toate emoțiile cu cote crescute pe efbet.ro .

Dar trofeele și câștigarea premiilor nu sunt singurele lucruri importante într-o campanie de fotbal. Bătăliile din subsolul clasamentului sunt, de asemenea, deosebit de interesante. Nu este neobișnuit să vezi meciuri mai interesante între cei care se zbat să rămână în prima divizie decât între între cei care se bat pentru campionat!  O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro .

În Anglia, avem o interpretare interesantă a meciului dintre Nottingham și Everton. Două mărci mari cu reputație internațională se confruntă cu probleme serioase în acest sezon. Însă echipa care va fi salvată prin toate mijloacele posibile este Everton. "Caramelele" nu vor pierde în deplasare pe City Ground. Un alt mare brand al fotbalului este amenințat și credem că se vor depune multe eforturi pentru a-l salva. Leeds vizitează Chelsea și ne putem aștepta chiar la o victorie a oaspeților. Cele mai bune cote pentru aceste meciuri pe efbet.ro .

În Spania avem deja o echipă retrogradată, deși matematic nu este așa. Revenirea pe care Elche a permis-o lui Betis a venit cu prețul unei decizii finale. Nu mai există cale de întoarcere și Mallorca va câștiga cu ușurință meciul cu Elche. Vă vom surprinde cu cealaltă presupunere. Valencia vizitează Barcelona și meciul este un fel de derby regional datorită proximității orașelor. "Liliecii" nu își permit să retrogradeze și vor să câștiga puncte pe Camp Nou. Barcelona conduce convingător în clasament, dar nu este o mașinărie pentru victorii continue. Toate campionatele din Spaniaaici pe efbet.ro .

În Italia, Cremonese a reușit să obțină prima victorie după 24 de etape iar un al doilea succes consecutiv se poate contura în deplasare la Sassuolo. Sampdoria s-a instalat deja pe ultimul loc și probabil că acolo va rămâne. Toți care cred într-o victorie a „alb-albaștrilor” împotriva Salernitanei se pot înșela rău. Turneele din Italia cu cote maxime aici pe efbet.ro .

În Franța, lucrurile se dezvoltă într-un mod tragic pentru Troyes, iar jocul lor de acasă împotriva celor de la Monaco are un semn clar - victorie oaspeți. La unison cu Troyes este și Angers. „Lanterna roșie” vizitează Montpellier și rezultatul meciului pare a fi unul destul de clar.

Și în Germania avem un candidat la retrogradare. Povestea lui Hoffenheim din orașul Sinsheim s-ar putea apropia de sfârșit.„ Albaștrii” se luptă, dar cumva soarta este împotriva lor. Și aproape că nu va exista nicio schimbare vizibilă când vor vizita Mainz. În zona crepusculară se află „bătrâna” din Berlin – Hertha. Se vor deplasa la Leverkusen undepar condamnați. Cote de TOP pentru aceste jocuri pe efbet.ro .

În mare parte, așa arată lucrurile pentru cei amenințați cu retrogradarea, dar întotdeauna cel mai bine este să pariezi pe echipele în plină ascensiune. PSG și Bayern joacă săptămâna viitoare, dar asta nu le va împiedica să câștige în weekend. Napoli nu poate fi oprită, iar seria lor de victorii va continua și cu Lazio. La meciurile sigure se poate adăuga victoria celor de la Arsenal cu Bournemouth. În Olanda și Portugalia, victoriilor celor de la Feyenoord, Ajax, PSV, AZ, Braga, Benfica și Porto par sigure.

În cele din urmă, o nouă observație directă. Girona și Osasuna traversează o perioadă interesantă în LaLiga. Victoriile lor din weekend sunt destul de probabile. Dortmund este în plină ascensiune și așteptăm cu nerăbdare meciul lor împotriva lui Bayern. Pe Olimpico, Roma și Juventus ies cu o dispoziție diametrală și am paria ferm pe „bianconeri”.Au reuși să treacă peste momentele grele și au jucat ca niște campioni. Drumul lor în Europa League depinde de „dubla„ cu Freiburg. Încheiem cu turneele europene, unde ne așteptăm să se confirme tendințele. Dortmund o va elimina pe Chelsea, iar PSG va pleca învinsă după ciocnirea cu Bayern.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează