GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

West Ham - Leicester: Se păstrează tradiția și vedem goluri multe azi? Trei PONTURI cu cote mari pentru meciul zilei din Premier League

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 12:58 / Actualizat luni, 23 august 2021 15:43

West Ham primește vizita lui Leicester, azi, de la 22:00, într-o partidă care va trage cortina peste a doua etapă din Premier League. Ambele formații au început cu victorie sezonul și caută să prelungească forma bună și după meciul direct.

Ultimele confruntări dintre West Ham și Leicester s-au lăsat cu goluri multe, așa că pariorii pot profita din nou dacă pe Stadionul Olimpic din Londra va fi din nou spectacol. West Ham a câștigat cu 4-2 în prima etapă cu Newcastle, în timp ce Leicester a fost pe mod economic la debut, doar 1-0 cu Wolverhampton.

În ultimele 9 meciuri directe, West Ham și Leicester au produs minimum două reușite, în timp ce statistica e și mai îmbucurătoare pentru ultimele 5 confruntări: toate au adus cel puțin trei goluri.

Ultimul duel direct s-a terminat cu victoria lui West Ham, scor 3-2. De altfel, „ciocănarii” au câștigat ambele dueluri cu Leicester din sezonul trecut, impunându-se și în deplasare, la scor de neprezentare, 3-0.

Oaspeții au mai multe probleme de lot, Brendan Rodgers neputând conta pe Ryan Bertrand, depistat pozitiv la COVID-19, Evans, Fofana, Justin, Mendy și Vestergaard (toți accidentați). Vestea bună e că Maddison, decarul fostei campioane din Premier League, a fost recuperat și va fi titular în această seară.

Trei PONTURI pentru West Ham - Leicester:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,85 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,67 la Unibet
FCSB - Sepsi: Presiune imensă pe Edi Iordănescu și Leo Grozavu! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Arena Națională
PONTURI PARIURI
FCSB - Sepsi: Presiune imensă pe Edi Iordănescu și Leo Grozavu! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Arena Națională

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează