GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

FC Botoșani - Shkendija: Moldovenii sunt favoriți la calificare!

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 09:04 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 09:52

FC Botoșani - Shkendija, partida din turul 2 de calificare în grupele Europa League, se joacă azi, de la ora 18:45. Calificarea se decide într-o singură manșă, iar învingătoarea va întâlni în turul 3 echipa calificată din întâlnirea Lokomotiv Plovdiv - Tottenham. 

Atât FC Botoșani, cât și Shkendija, sunt neînvinse în noul sezon. Botoșănenii sunt pe locul 2 în campionat, cu două victorii și o remiză, în vreme ce macedonenii sunt lideri în competiția internă, având 3 victorii și două rezultate de egalitate. Conform cotelor oferite de casele de pariuri, moldovenii sunt favoriți la calificare, având o cotă de 1.42, în vreme ce Shkendija are cota 2.85. 

Shkendija a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Macedonia, iar în primul tur de calificare în grupele Europa League a învins formația azeră Sumqayit, scor 2-0, în deplasare. FC Botoșani a încheiat ultima ediție a Ligii 1 pe poziția a 4-a și a ajuns în turul al doilea după ce a trecut de Ordabasy, din Kazahstan, 2-1, în deplasare. Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv, pe teren propriu, peste o săptămână.

Organizarea defensivă încă ridică semne de întrebare

Echipa lui Marius Croitoru a început sezonul având probleme de organizare în faza defensivă însă lucrurile s-au mai reglat pe parcurs. În prima etapă, în victoria cu FC Argeș, 3-2 în deplasare, apărarea a lăsat de dorit. Apoi, în runda cu numărul 2, a venit categoricul 4-0 obținut în fața modestei rivale Poli Iași însă, la 0-0, în minutul 54, adversarii au rămas în 10 oameni. În ultima întâlnire din campionat, contra lui Dinamo, în care a arătat o bună organizare defensivă, FC Botoșani a înscris în minutul 37, apoi s-a retras în apărare. 

De partea cealaltă, macedonenii au marcat în fiecare din cele 6 partide din noul sezon și au primit gol doar în două dintre acestea. 

Pont: 2-4 goluri, cota 1.50 la Superbet

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează