GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Costin Ștucan și invitatul său au vorbit despre blatul de care ne acuză bulgarii și despre viitorul antrenor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 08:22

Costin Ștucan a vorbit în această dimineață, la emisiunea GSP Live, despre acuzele bulgarului Ivo Gheorghiev, 47 de ani, care a spus că naționala României a dat meciul Spaniei la Euro 1996.

Subiectele dezbătute azi:

  • Generația de Aur a fost acuzată din nou de blat la EURO 96
  • Continuă negocierile pentru noul antrenor al FCSB 
  • Ce ofertă a făcut FCSB pentru Ivan 

emisiunea completă poate fi urmărită aici

Emisiunea  GSP LIVE este de luni până vineri de la ora 09:01 și poate fi urmărită ACUM pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cobadin33
cobadin33  •  24 Mai 2019, 10:22

Stucane, transmite-i la bulgarul ala ca ei sunt ultimii care ne pot acuza pe noi de blaturi! Aminteste-i de preliminariile Europeanului din 1992 si cum s-au zbatut ei ca Romania sa nu se califice (desi Bulgaria era deja eliminata), dandu-le meciul scotienilor si murind cu noi de gat pt un 1-1 la Sofia, sau cum inaintea meciului cu spaniolii, la care face referire, arbitrul i-a anulat un gol valabil lui D. Munteanu, fix in meciul cu ei. Sutul lui Munteanu a ccazut la 1m si jumatate dincolo de linia portii (cauta pe youtube). Sa ne mai lase bulgaroii in pace, sa se uite in oglinda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează