GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRASPORT

FOTO Radu Mazăre a fost adus în România! Imagini în premieră cu fostul primar al Constanței

Capturi Antena 3 +2   FOTO
Capturi Antena 3

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 21:33

Radu Mazăre a fost adus în această seară sub escortă în România, din Madagascar, cu o cursă aeriană ce a avut escală la Paris.

Avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” la ora 20:35.

Fostul primar al Constanței va fi adus prima dată în arestul Poliției de Frontieră, iar de acolo va fi dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de zile în carantină, anunță Libertatea.

De acolo va fi transferat la penitenciarul unde își va ispăși pedeapsa de 9 ani și 10 luni de închisoare.

Citește aici mai multe detalii despre dosarele lui Radu Mazăre și aducerea lui în România!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  21 Mai 2019, 00:56

bagatil la intuneric sa nu mai vada lumina!!

342835372900438
Rares Amarandei  •  20 Mai 2019, 23:34
Postat de blackseacoast pe 20 Mai 2019, 22:08

Ia ghiciti cine-i plateste astuia "cazarea,masa si dansul" pentru urmatorii sapte-noua ani...?! Eu,tu,el,noi,voi,ei,ele...Intre timp,bungalourile madagascariene produc ! Si la iesirea mazarii la lumina...conturile sunt pline ! Si iar eu,tu,el,noi,voi,ei,ele continuam sa platim...si tot asa. Bravos natiune,halal sa-ti fie !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Mai 2019, 22:54
Postat de mariuss72 pe 20 Mai 2019, 22:20

Daca nu se recupereaza prejudiciul, ar trebui sa primeasca ani de puscarie in cuantum...sa se bucure de banii aia in groapa.

Aici e marea problema a sistemului! Prioritatea este recuperarea banilor iar cel ce a adus prejudiciul nu ar trebui sa iasa pana nu inapoiaza banii. Iar daca vrei ca acea condamnare sa se transforme in inchisoare cu suspendare atunci sa mai plateasca echivalentul unei dobanzi calculate de la data delapidarii si pana la data returnarii banilor. Dupa care sa mearga unde vrea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează