GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECIAL

Cristi Chivu la Antenă

Articol de , - Publicat duminica, 30 decembrie 2007 00:00

Căpitanul "naţionalei" a declarat pentru Ştirile sportive ale Antenei 1 că România poate fi surpriza lui Euro 2008
Urmărit din spatele camerelor de luat vederi de logodnica lui, Adelina Elisei, prezentatoarea buletinului sportiv de la Antena 3, căpitanul "naţionalei" a acordat un interviu de la pupitrul studioului Ştirilor sportive de la Antena 1. A verificat personal unul dintre microfoanele de pe pupitrul studioului Observatorului: "E închis microfonul. OK!", apoi s-a amuzat pe seama probelor de sunet: "2-10, mă auzi?".

- Cristi, ce-şi propune România la Euro 2008?
- Ne dorim cu toţii să facem performanţă, nu e corect faţă de tine, ca jucător, să ajungi la un turneu final şi dacă pierzi cu Franţa, Italia sau Olanda să nu însemne nimic. Nu, trebuie să fii profesionist, devotat, să ai încredere şi ambiţie pentru a reuşi. Avem aceste calităţi şi cred că putem produce multe surprize. Un meci împotriva campioanei mondiale este de pus în videotecă, pentru a-l arăta nepoţilor.

- Vom juca iarăşi cu Olanda...
- Meciul cu Olanda va fi cel mai greu. Ne cunoaştem foarte bine, am jucat de patru ori împreună. Batavii au o echipă imprevizibilă, foarte bună. Am simţit-o pe pielea noastră la Constanţa, cînd am cîştigat. Sperăm că va fi la fel de bine şi la Euro.

" Lucescu va rămîne la Şahtior"
- Ce crezi, Mircea Lucescu s-ar întoarce în fotbalul românesc?
- Mi-e greu să cred că un om care a lucrat în fotbalul profesionist, la nivel mare, să se întoarcă în fotbalul românesc, care nu se ridică la profesionalismul de afară. Cred totuşi că domnul Lucescu va rămîne la Şahtior. N-ar fi însă o surpriză ca domnul Lucescu să accepte oferta de a antrena Steaua, pentru că Steaua este un club foarte apreciat în Europa.

- Cristi, cum te simţi lîngă Adelina?
- Minunat, Adelina îmi dă linişte. Este o fată deosebită, o femeie alături de care vreau să-mi petrec întreaga viaţă.

- Un mesaj pentru suporterii "naţionalei"?
- Le doresc un 2008 plin de bucurii şi de satisfacţie. Şi să ne bucurăm împreună la Euro!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează