GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GAZETEI

Bronz la superlativ » Naţionala feminină de handbal a primit un premiu special în cadrul Galei GSP

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Handbalistele au încheiat frumos un an care a avut de toate. Bronzul de la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia a întregit un tablou colorat în toate cele trei culori ale medaliilor.

Bucuria lor după finala mică pe care au cîştigat-o în faţa Danemarcei a fost imensă. Prima medalie europeană pentru handbalul feminin. Şi prima distincţie continentală la sporturile de echipe după o aşteptare de 33 de ani. Gazeta Sporturilor a recompensat dăruirea şi spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă fetele, care au uitat de vînătăi, de accindentări, au strîns rîndurile atunci cînd a fost nevoie şi s-au întors la gît cu medaliile de bronz la gît  de la Campionatul European, unde le-au avut în faţă pe Suedia şi pe Norvegia.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
cristinaco71
cristinaco71  •  22 Decembrie 2010, 11:36

Ma bucur pentru aceste fete pe cat de VALOROASE pe atat de MODESTE! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si la multi ani din partea mea la toata echipa de handbal a ROMANIEI!

vrajasebi
vrajasebi  •  22 Decembrie 2010, 10:12

ole ole ole, ROMANIA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează