FOTBAL  »  NATIONALA  »  RELAŢII TENSIONATE

Ruptură!

Articol de , - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Relaţiile dintre Piţurcă şi conducerea FRF s-au răcit, după ce Lupescu a refuzat să-i prelungească angajamentul selecţionerului pînă în 2012. Victor Piţurcă a plecat încruntat ieri dimineaţă spre Israel. La fel a şi ajuns la Tel Aviv. Se vedea de la o poştă că selecţionerul nu e în apele lui, că ceva îl frămîntă. A trecut tăcut printre ziarişti, muşcîndu-şi nervos buzele.

Piţurcă dezvăluise încă de luni motivele supărării sale: contrele pe care le-a avut cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, pe tema parafării noului contract. "Eu am vrut să semnez pe patru ani, dar Federaţia nu a dorit acest lucru, astfel că am prelungit doar pînă la finalul lui 2009, cu obiectiv calificarea la CM 2010", a dezvăluit Piţi.

Ruptura este evidentă, ţinînd cont de faptul că Lupescu a insitat şi ieri să-l pună la punct pe Piţurcă. "I-am oferit contract şi pe doi ani, şi pe patru ani, dar se vehicula ideea să facem o echipă nouă pentru Euro 2012. Eu n-am fost de acord şi am spus că vreau obiective. I-am oferit şi prelungirea pe patru ani, dar obiectivul rămînea calificarea la Cupa Mondială din 2010. Eu zic că Piţurcă a obţinut un contract foarte bun, pe care îl merită. Este poate cel mai mare pe care l-a avut el vreodată. Avînd în vedere cum a lucrat în ultimii ani şi cu puţin noroc ne putem califica şi la Mondialul din Africa de Sud".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
 •  05 Februarie 2008, 16:22

Nu inteleg care e marea problema. Antrenorii traiesc din obiective, daca le indeplinesc, mai primesc increderea federatiei pentru urmatorul obiectiv. Sau ce merite are piturca de trebe sa il punem sef pe viata, cum ne-au obisnuit monstrii sacri de la FRF si LPF?? Treziti-va, lumea de azi e dinamica, se traieste la minut, din realizari. Nu vad de ce ar face piturca rabat de la regula.

 •  05 Februarie 2008, 16:06

sunteti nebuni ,piti e zero ca antrenor si caracter.e nulitate ca antrenor si om,pe deasupra la a dus si pe oier la steaua.piti piti lasane

 •  05 Februarie 2008, 15:27

Fitilisti fara obraz

Vezi toate comentariile (37)
Comentează