FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 // VIDEO Mirel Rădoi, discurs fantastic în vestiar: „Trebuie să continuăm povestea! Mergem până la sfârșit!”

Mirel Rădoi FOTO: FRF TV
Mirel Rădoi FOTO: FRF TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 18:37

România U21 a trecut de Croația U21, scor 4-1, în primul meci de la EURO 2019. Selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) a ținut un discurs motivațional în vestiar imediat după meci.

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR Hd.

„Trebuie să continăm povestea! Mergem până la sfârsit, luăm fiecare meci în parte, ca astăzi. Să nu uităm, targetul nostru principal e meciul următor, cel cu Anglia. În seara asta ne bucurăm pentru victoria pe care ați obținut-o. Ați făcut mândri douăzeci și ceva de milioane de români, plus oamenii de la cluburile unde jucați.

Nu e doar prima victorie a României la un astfel de turneu, sunt și primele puncte! Ați realizat și cel mai mare scor de la acest European, victoria cu cele mai multe goluri marcate. Vreau să vă mulțumesc în numele staff-ului pentru ce ați realizat azi”, a spus Rădoi în vestiar. 

CLASAMENT GRUPA C

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

Voie bună la antrenament! Contra s-a pregătit alături de „tricolorii mici”, dar a cedat primul :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
poptcat
poptcat  •  19 Iunie 2019, 21:38

@knuty. Printre cei de la u21 sunt cativa destul de inteligenti. De ex I Radu. Altul ar fi Puscas. Ca exprimare, atitudine, Radoi pare peste Contra de ex. Eu zic ca e de preferat sa avem persoane capabile in toate domeniile. Fata de lamentarile lui Lucescu jr. (cand antrena nationala) acum parca ar fi ceva realizari. De ce ar fi mai bun un olimpic care de cand deschide gura nu ezita sa spuna ca Romania nu-l merita... Nu se poate generaliza, dar cam asta e tendinta. Ce mi se pare aiurea e ca se exagereaza - s-a vazut clar diferenta de valoare in meciurile cu Portugalia. Chiar daca Romania a obtinut 4 puncte, portughezii erau clar mai buni. Plus ca, asa mi se pare, indiferent de echipa la u21, me iurile sunt foarte imprevizibile. Ce e comun si la u21 si la olimpici e ca e minima implicarea statului si totusi sunt luati ca repere. Nici unii nici altii nu sunt reprezentativi pt Romania. Majoritatea romanilor nu fac sport, la fel cum evita stiintele exacte. Prefera limbile straine.

pistaareicter
pistaareicter  •  19 Iunie 2019, 20:58

Haideti baieti, continuati pe aceasta linie! Haide Romania!!!!

ares321
ares321  •  19 Iunie 2019, 20:14
Postat de dinamo_fan pe 19 Iunie 2019, 20:05

iti dai seama cat poate sa conteze pt mine si pentru orice om normal la cap parerea unuia care si-a facut patruzeci de conturi pe gsp ?

Aia cu om normal la cap e o exagerare daca te referi la tine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează