FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA

ROMÂNIA - MALTA // VIDEO Portarul Ionuț Radu, scos la tablă! Cum a făcut tactica pentru meciul cu Malta + Golul perfect: „Să nu dați asta la televizor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 18:05

Ionuț Radu (22 de ani) a fost provocat să aleagă primul „11” pentru meciul cu Malta și să realizeze tactica „tricolorilor”. 

  • România - Malta se joacă duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

„Sistemul meu preferat este 3-5-2. Portarul, eu, normal”, a început Ionuț Radu. 

Formula de start în viziunea lui Ionuț Radu: I. Radu - Rus, Nedelcearu, Chiricheș - Benzar, R. Marin, Cicâldău, I. Hagi, Toșca - Andone, Pușcaș

Golul perfect

Tânărul portar al lui Genoa a realizat și tactica unui gol împotriva Maltei și a recunoscut că și-ar dori ca bunul său prieten George Pușcaș (23 de ani) să înscrie.

„Portarul pasează către Adrian Rus, acesta mai departe către Benzar. După, trebuie să vină la primit Răzvan Marin și cu o pasă din prima de la Benzar. El (n.r. Marin) ar trebui să trimită o minge lungă în spatele fundașilor pentru Andone sau Pușcaș, depinde de situație și să sperăm că unul dintre ei va scăpa unul contra unul cu portarul. Îl prefer pe Pușcaș, pentru că e prietenul meu, dar cine e pe fază atunci, acela va înscrie. După, Pușcaș aleargă către mine și ne îmbrățisăm”, a explicat Ionuț Radu. 

„Să nu puneți schema asta la televizor să nu o vadă maltezii că cine știe”, a glumit la final Ionuț Radu.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - MALTA / VIDEO Cosmin Contra a găsit alibiul dacă România ratează calificarea la EURO 2020: „E târziu să mai facem un apel”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
10212456172575743
Val Wolfe  •  07 Septembrie 2019, 20:59
Postat de Val Wolfe pe 07 Septembrie 2019, 20:57

Macar speram sa avem viitor cu baietii astia. Echipa aleasa e perfecta, fara figurantii pe care numai Contra ai sustine din motive cunoscute doar de el si de agentii jucatorilor. Un anti-patriot.

Contra bineinteles ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10212456172575743
Val Wolfe  •  07 Septembrie 2019, 20:57

Macar speram sa avem viitor cu baietii astia. Echipa aleasa e perfecta, fara figurantii pe care numai Contra ai sustine din motive cunoscute doar de el si de agentii jucatorilor. Un anti-patriot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează