FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

CORESPONDENȚĂ GSP DIN BOSNIA Care e atmosfera în vestiarul naționalei, înainte de meciul cu Bosnia: „Ne e frică să nu greșim”

Foto: Alexandra Fechete
Foto: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2022 15:39 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 16:58

„Tricolorii” i-au transmis selecționerului motivele pentru care evoluează cu teamă.

  • Următorul meci al României va fi marți, de la ora 21:45, în Bosnia. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Atmosfera din cantonamentul naționalei României de la Zenica este dezolantă. „Tricolorii” sunt cu moralul la pământ după înfrângerea rușinoasă suferită sâmbătă în Muntenegru, scor 0-2.

Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”
ROMÂNIA
Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”

Jucătorii României intra pe teren cu teama de a nu greși

Selecționerul Edward Iordănescu încearcă prin discuții individuale să le ridice jucătorilor nivelul încrederii. În ședințele care au urmat eșecului de la Podgorica, Edi a discutat deschis cu fotbaliștii. El le-a transmis că nu are ce să le reproșeze în privința atitudinii, dar în același timp s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că au jucat cu teamă, fără personalitate la Podgorica. 

La rândul lor, jucătorii i-au explicat selecționerului că eșecurile și dezamăgirea ratării calificărilor le-au erodat încrederea și intră pe teren cu frica de a nu greși. 

În acest context de blocaj mental pregătește Edi Iordănescu meciul de marți seară, cu Bosnia. „Un meci cu o echipă la fel de combativă ca și Muntenegru, dar mult mai bună în asamblu” este concluzia prezentată „tricolorilor" după analiza video a reprezentativei gazdă. 

După meciul cu Muntenegru m-am dus la jucători. Erau foarte triști, toți cu capul plecat, e prima dată când văd echipa națională așa. Le-am zis că orice lucru se poate repara în viață.

- Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Citește și alte știri despre echipa națională:

Un fost fundaș explică gafa lui Chiricheș din meciul cu Muntenegru: „Asta s-a întors împotriva lui”

Dănuț Lupu e pesimist: „Problema e la cei care vin din urmă” » Olaru, „luat la ochi”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (24)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  07 Iunie 2022, 13:44

La cât de bine jucați e chiar păcat să dați vreo pasă greșită !...

HoraDobra905
HoraDobra905  •  07 Iunie 2022, 07:05

Sa se scoata acest echipament alb care nu reprezinta Romania, gaselnitza lui burlaneanu razvandel...lol, distrugatorul fotbalului romanesc, din garderoba Echipei Nationale de Fotbal Seniori a Romaniei! Este expresia demolarizari si apatiei in care se afla acum ENFSRo. Echipamentul ENFSRo este galben complet, rosu complet si a 3-a varianta albastru complet, culorile steagului national al Romaniei!!!! De ce a scos br echipamentul rosu, pt ca dadea impresia ca ar fi comunisti? Daca ar fi asa este o tampenie! Hai Romania! Cat mai multe victorii! Doamne ajuta!

fritzcapablanca
fritzcapablanca  •  06 Iunie 2022, 17:10

Eu zic sa aveti grija, nu care cumva sa isi faca Vaticanul echipa nationala, ca o sa va rugati la ei, la propriu, sa va dea sub 3 - o !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează