FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

VIDEO+FOTO Prima reacție a lui Iordănescu după ce ne-a calificat la EURO: „M-am ținut de promisiune, deși am fost nedreptățit”

FOTO: Raed Krishan (GSP) +38   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , , , - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 00:28 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 02:16

Israel - România 1-2. Edi Iordănescu, selecționerul care ne-a calificat la EURO 2024, a avut un mesaj complex la finalul partidei ce ne-a asigurat biletele pentru Germania.

Mult mai fericit decât la celelalte interviuri și conferințe de presă, parcă eliberat de presiunea imensă de pe umerii săi, Edi Iordănescu a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el și de națională, de la toți jucătorii care au luat parte la campanie până la familie și conducerea FRF.

+34 FOTO

Declarațiile lui Edi Iordănescu după Israel - România 1-2

„Terminăm cu capul sus. E bucurie fantastică, o mare mândrie. Toți jucătorii trebuie felicitați, toți cei care au contribuit, eu am crezut în ei mereu. Sunt mândru de ei. E un privilegiu să ai jucători de asemenea caracter. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au fost alături. Familiei în primul rând, toți membrii familiei au fost la meci. 

Le mulțumim celor care au crezut de la început. Ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Jucăm cu 50.000 de oameni în tribune cu Elveția, avem responsabilitatea să îi bucurăm, și pe ei, și pe cei care nu vor fi la meci. 

Vreau să le mulțumesc celor din conducere, care au fost alături și m-au susținut necondiționat, în special președintelui, care m-a lăsat să lucrez neîngrădit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, a fost alături de noi”, a declarat Iordănescu, la Prima TV.

Iordănescu: „Mi-am respectat promisiunea”

„E un moment frumos, calificarea s-a obținut matematic în meciul ăsta, dar ea s-a obținut cu eforturi, decizii care poate nu au fost confortabile. Au fost decizii cu mintea, nu cu inima. Calificarea s-a obținut cu fiecare picătură de sudoare a acestor băieți minunați. 

Suntem fericiți și mândri că suntem la EURO. Mă bucur că mi-am respectat promisiunea, deși am avut parte de multe nedreptăți, au fost și jigniri. Sunt echilibrat și am încredere că acest grup poate face o figură frumoasă la EURO”, a mai declarat Iordănescu.

Citește și:

Fiesta în vestiar! Niță, Pușcaș și Ionuț Radu au oferit imagini deosebite după calificarea la EURO
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Fiesta în vestiar! Niță, Pușcaș și Ionuț Radu au oferit imagini deosebite după calificarea la EURO
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
calinlucian2002
calinlucian2002  •  19 Noiembrie 2023, 07:08

Felicitări Iordănescu junior!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează