FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA

EXCLUSIV Singurul columbian din fotbalul românesc, reacție pentru GSP.ro: „Acesta va fi scorul!” » Cu cine și-a făcut planuri de viitor

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 08:30 / Actualizat marti, 26 martie 2024 09:39

Jhon Mondragon, 29 de ani, fundașul celor de la CSM Slatina, a declarat pentru GSP.ro ce întrevede în perspectiva meciului Columbia - România, de marți seară, de la Madrid. Sud-americanul se simte de minune în țara noastră, are o iubită româncă, au planuri de căsătorie în viitor.

Singurul columbian din fotbalul românesc la nivelul primelor două ligi este fundașul Jhon Mondragon, 29 de ani, apărătorul celor de la CSM Slatina, clubul din eșalonul al doilea. Au fost, în timp, Dayro Moreno, Toja, Pepe Moreno și Zapata, toți la Steaua, au mai fost în România Alex Valencia, Arce Oscar, Cristian Martinez, Cuero Mauricio și Andres Torres, conform statisticii lui Liviu Manolache.

Stăpânii inelelor! GSP.ro îți dezvăluie strategia secretă pe care Edward Iordănescu o pregătește pentru Euro 2024 în Germania
ROMÂNIA
Stăpânii inelelor! GSP.ro îți dezvăluie strategia secretă pe care Edward Iordănescu o pregătește pentru Euro 2024 în Germania

Sud-americanul s-a familiarizat cu viața din România, mai ales că este de mai bine de trei ani și jumătate în țara noastră. Crescut în Spania, la Osasuna, alături de care a jucat și împotriva legendarului Leo Messi, dar și a românului Florin Andone, printre alții, Mondragon și-a început cariera în România la Petrolul Ploiești. Apoi a trecut la Buzău, a fost căpitanul celor de la Minaur Baia Mare, pentru ca din vara trecută să semneze cu Slatina.

Și s-ar putea să stea mai mult în România, de ce nu, chiar definitiv. De la Baia Mare n-a plecat singur, are o relație stabilă cu Ada, cei doi au planuri mari de viitor.

Jhon Mondragon nu are niciun grad de rudenie cu Faryd Mondragon, fostul mare portar columbian, învins de Adrian Ilie cu un lob superb în meciul direct de la Lyon de la Coupe du Monde 1998.

Sud-americanul a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro înaintea partidei de marți seară de la Madrid, dintre România și Columbia, pe "Metropolitano". Bineînțeles, se bazează pe conaționalii săi, neînvinși de 20 de meciuri, mai exact din februarie 2022.

15victorii a bifat Columbia în ultimele 20 de partide jucate, plus alte cinci remize, sud-americanii învingând, printre altele, Brazilia, Germania, Japonia și, deunăzi, Spania

Jhon Mondragon crede în șansele României, dar la Euro, nu în amicalul de la Madrid

"Columbia - România, 2-0, marți seară, la Madrid. Așa cred eu. Veți vedea un joc frumos. Bine, va învinge Columbia, nu știu cât de bine vă veți simți...

Columbia este într-o formă bună în acest moment, n-a pierdut de multă vreme, de aceea este marea favorită. Nu sunt jucători foarte cunoscuți în Europa, dar sunt fotbaliști foarte buni, tineri, care vor crește și mai mult.

Fiindcă sunt columbian e normal să țin cu ai mei. Dar simt ceva deosebit și pentru România, am crescut în ultimii ani în țara voastră. Sunt deja de trei ani și jumătate, mă simt excelent, dar Columbia este mai bună decât România, în acest moment.

România cred că va oferi rezultate foarte bune la Euro, de fapt, cred că va face un turneu remarcabil. Aveți jucători mai mult decât interesanți", a declarat columbianul pentru GSP.ro.

Îmi plac multe lucruri în România. Nu doar fotbalul este top, ci și țara. Îmi plac munții, mâncarea tradițională, este o țară cu o natură extraordinară
Jhon Mondragon, fundaș CSM Slatina

Jhon Mondragon adoră să meargă la pescuit în România

Columbianul are planuri mari în ceea ce privește viitorul său în România. Mai ales de când are o relație stabilă cu ardeleanca Ada.

+6 FOTO

"Sperăm ca totul să fie bine. România este frumoasă. Dacă ar fi să scot în evidență un detaliu ce-mi place mult aici este faptul că pescuiesc, ador, iar în țara voastră sunt multe locuri unde poți merge să pescuiești și să te relaxezi", a mai comentat fotbalistul oltenilor.

15meciuri și un gol a adunat Mondragon pentru Slatina în actuala ediție

VIDEO. Edward Iordănescu: „Cu riscul de a supăra multă lume îmi asum ce spun acum. Nu avem 3-4 garnituri ca alte naționale”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA A făcut parte din Generația de Aur și a recunoscut: „N-am crezut în Edi Iordănescu! Dar îl văd capabil de un lucru”

VIDEO Edi Iordănescu l-a pus la punct pe Borza: „Să aleagă ce vrea să facă referitor la cariera sportivă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  26 Martie 2024, 14:41
Postat de elgabri pe 26 Martie 2024, 09:32

Buna asta cu avem jucatori interesanti ;))))))

Se referea la freza unora ( Pușcaș, Dragușin, Man..)????????????

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  26 Martie 2024, 14:11
Postat de tivireli pe 26 Martie 2024, 14:03

Mondragon, nu ne-ati invins niciodata. Sa fiti mulțumiți cu un egal.

As sugera sa faci o comparatie intre ce echipa aveam atunci si ce echipa avem acum. Apoi poate iti dai doua palme, sa iti revii.

tivireli
tivireli  •  26 Martie 2024, 14:03

Mondragon, nu ne-ati invins niciodata. Sa fiti mulțumiți cu un egal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close