FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mihai Stoichiță, luat la țintă de un patron din Liga 1: „Ne trebuie un alt director tehnic la FRF!”

Mihai Stoichiță împreună cu Răzvan Burleanu // foto: Imago
Mihai Stoichiță împreună cu Răzvan Burleanu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 18:13 / Actualizat luni, 28 martie 2022 19:20

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, consideră că Mihai Stoichiță nu este omul potrivit pentru postul de director tehnic al Federației Române de Fotbal și este de părere că locul său ar trebui să fie luat de o altă persoană spre binele echipei naționale.

Iftime a afirmat că în momentul de față jucătorii convocați la echipa națională au nevoie de un om cu multă experiență în fotbal, o persoană care a reușit de-a lungul carierei rezultate notabile, astfel încât aceștia să aibă de la cine „fura” meserie.

Colapsul din fotbal ar veni de la juniori: „Sunt numai antrenori fără nume și cultură fotbalistică! Sandu și Dragomir erau buni!”
ROMÂNIA
Colapsul din fotbal ar veni de la juniori: „Sunt numai antrenori fără nume și cultură fotbalistică! Sandu și Dragomir erau buni!”

Valeriu Iftime propune două nume pentru FRF

Patronul celor de la FC Botoșani nu este de acord ca MIhai Stoichiță să dețină funcția de director tehnic în cadrul FRF și propune două nume mari pe lista de înlocuitori: Mircea Lucescu și Laszlo Boloni.

Nu doar la națională, acolo la Federație, ne trebuie un om, un director tehnic în locul domnului Stoichiță. Ar putea fi domnul Lucescu, domnul Boloni, care au făcut lucuri mari și trebuie să schimbe lucruri de mentalitate, așa cred. 
Eu nu critic pe nimeni, e o poziție a mea. În actualul aranjament, dacă nu schimbăm ceva radical nu merge. 
 

După 20 de ani încolo copiii noștri se pierd, asta înseamnă că e o greșeală de mentalitate și de educație. Nu joacă nimeni afară, uitați-vă la națională, unde sunt jucătorii noștri, la echipe mici. Nu avem niciunul în Europa League, în Champions League”, a declarat Iftime, la sport.ro.

Mihai Stoichiță a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Jiul Petroșani, Progresul București, Chindia Târgoviște sau Gloria Buzău, iar ca antrenor a stat, printre altele, pe banca celor de la Steaua, Farul Constanța sau Petrolul Ploiești. 

Nu văd o schimbare și nu cred că echipa națională poate să nască din ceva. Fotbalul românesc poate să crească niște valori pe care trebuie să le vedem zilnic în fotbalul nostru, iar fotbalul nostru nu are nimic special în ultimul timp. - Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

VIDEO Amical // Match Preview Israel - România

Citește alte știri

Edi Iordănescu, pus în gardă chiar după debut: „Nu ştiu dacă putem fi optimişti”

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
mordi
mordi  •  29 Martie 2022, 00:34
Postat de dobrin pe 28 Martie 2022, 20:39

Domnule Iftimie... 'mneata văz că vrei să retrogradezi...

dobrine, sa intelegem ca Iftime n-are dreptate, sau ce???

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  28 Martie 2022, 22:12
Postat de dobrin pe 28 Martie 2022, 20:39

Domnule Iftimie... 'mneata văz că vrei să retrogradezi...

E prea departe de retrogradare.

spinoza
spinoza  •  28 Martie 2022, 21:06

Ne trebuie o alta federație!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează