FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Mihai Stoichiță, întrebat dacă Edward Iordănescu va continua pe banca României și după Euro 2024: „I-am adus la cunoștință”

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 20:34 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 22:56

Mihai Stoichiță (69 de ani) a declarat că FRF dorește ca selecționerul Edward Iordănescu să fie pe banca României și în meciurile din Liga Națiunilor, unde „tricolorii” vor întâlni Kosovo, Cipru și învingătoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar.

România și-a aflat adversarele în grupa de Liga Națiunilor, în urma tragerii la sorți de la Paris. „Tricolorii” au fost repartizați în grupa 2 din Liga C și vor da din nou peste Kosovo, după scandalul de la București, din 2023. Celelalte adversare sunt Cipru și Lituania sau Gibraltar, în funcție de rezultatul barajului dintre cele două.

Edi Iordănescu a comentat componența grupei din Liga Națiunilor: „Cert e un singur lucru”
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu a comentat componența grupei din Liga Națiunilor: „Cert e un singur lucru”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost întrebat dacă Edward Iordănescu va fi pe banca naționalei și în meciurile din Liga Națiunilor. Acesta a spus că se dorește continuarea cu antrenorul care a calificat România la Euro 2024.

Mihai Stoichiță: „I-am adus lui Edward Iordănescu la cunoștință că vrem să continuăm cu el”

„(Veți continua cu Edward Iordănescu după Euro?) Noi asta ne dorim și sper și cred că va continua. Încă nu am discutat nimic concret. Doar i-am adus la cunoștință că vrem să continuăm cu el”, a spus Mihai Stoichiță, la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport.

Mihai Stoichiță, despre grupa României din Liga Națiunilor: „E o tragere bună”

„Totuși, trebuie să joci cu cineva. Nu poți să nu joci cu nimeni. Nu e rău, e o tragere foarte bună și nu poți să-ți propui nimic altceva decât să câștigi grupa. Trebuie să folosim această grupă pentru a pregăti preliminariile pentru Mondial. 

Copilașii aștia vor căpăta experiență la Euro. E cu totul altceva când vii cu un moral bun de la European și în toamnă vrei să câștigi o grupă de Liga Națiunilor”, a mai spus Mihai Stoichiță.

VIDEO. Rodion Cămătaru despre Euro 2024: „Era greu, nu cred, de fapt, că ne calificam dacă era turneu final cu 8 echipe ca pe vremuri"

Citește și alte știri de actualitate:

Un favorit al Giuleștiului, la un pas să plece de la Rapid! O nou-promovată din China îl dorește
RAPID
Un favorit al Giuleștiului, la un pas să plece de la Rapid! O nou-promovată din China îl dorește
Sorin Cârțu, despre grupa României din Liga Națiunilor: „E doar aperitivul” » Cum vede traseul spre Mondiale
NAȚIONALĂ
Sorin Cârțu, despre grupa României din Liga Națiunilor: „E doar aperitivul” » Cum vede traseul spre Mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează