FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Primul mesaj dinspre FRF după calificarea la EURO 2024: „Sper să nu mai ajungem în situația asta”

FOTO: Raed Krishan +47   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 08:08 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 11:08

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre victoria României cu Israel, 2-1, și despre calificarea elevilor lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

Oficialul Federației i-a felicitat pe Edi Iordănescu și pe cei din staff-ul său pentru calificarea la turneul final din Germania și speră că această performanță să ajute fotbalul românesc pe viitor.

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Reacția FRF după calificarea României la EURO 2024

„Nu cred că trebuie să discutăm acum despre decizia de a-l numi pe Iordănescu la echipa naţională. Trebuie să discutăm despre echipa naţională. E neînvinsă şi dintr-o echipă care acum două luni de zile nu avea nicio şansă de calificare a ajuns să se bată miercuri, la Bucureşti, pentru locul 1

Nu fac o nuntă din ce s-a întâmplat, dar poate să fie o locomotivă pentru fotbalul românesc. A fost o seară cu foarte multe emoţii, Am început prost. Și nu mă refer la golul lor. Se întâmplă, dar au fost câteva faze în care nesiguranţa şi emoţia ne-au copleşit. După aceea ne-am revenit, am avut foarte multe acţiuni de atac şi foarte multe ocazii de gol. 

Trebuie să fim realişti. Avem un drum lung până vom ajunge să avem o continuitate şi sper să nu mai ajungem în situaţia să îşi pună lumea problema dacă ne calificăm sau nu la un turneu major în perioada următoare. Trebuie să felicităm staff-ul, cu Iordănescu în frunte. Aşa e la fotbal, când nu joci bine te critică toată lumea. Să mergem mai departe, asta îmi doresc" a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit PrimaSport.

FOTO. Cele mai tari imagini după calificarea României la EURO 2024

+11 FOTO

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și:

„Tricolorii” au oprit conferința lui Edi Iordănescu! Momente geniale surprinse de reporterii GSP: „Am fost peste ei! Mulțumim, ne vedem în Germania”

Fiesta în vestiar! Niță, Pușcaș și Ionuț Radu au oferit imagini deosebite după calificarea la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
costeltudor
costeltudor  •  19 Noiembrie 2023, 08:54

Aceasta victorie este VICTORIA Dlui.BURLEANU împotriva agresorilor dlui. , “agresori “ pe care i-a mai CIURUIT o data !!! Trebuie sa-i amintesc aici pe “marii” specialiști prunea , lupescu , popescu , neom , moraru , decebal radulescu , dan filoti , raureanu ( de fapt toată redacția *** SPORT ) și mai sunt câțiva ! Sper ca de acum încolo vor avea CIOCUL MIC !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează