FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 15 ZILE PÎNĂ LA EURO

Emoţii pe seară

Articol de , - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

După 45 de minute din antrenamentul de ieri, Adrian Mutu a acuzat o înţepătură la pulpa dreaptă, dar primele estimări medicale sînt optimiste.

“Tricolorii” au efectuat aseară, la Mogoşoaia, de la ora 18:10, prima şedinţă de pregătire din campania pentru participarea la turneul final al Euro 2008 (7-29 iunie). Cei 24 de jucători intraţi în cantonament au făcut în prima parte două ture de teren, alternate cu reprize de stretching. În total, 45 de minute. Totul într-un ritm relaxat!

MUTU: “AM ÎNTINDERE!”
Lucrurile s-au precipitat însă dintr-o dată. Adrian Mutu a simţit o jenă la coapsa dreaptă şi s-a îndreptat uşor spre mijlocul terenului. Piţurcă s-a ridicat imediat de pe bancă şi s-a apropiat de starul “naţionalei”. Au discutat preţ de cîteva zeci de secunde, după care Mutu s-a retras la vestiare. Ca meramanul Antenei 1 a surprins momentul în care Il Fenomeno i-a spus masorului Hexan: “Am în tindere, hai să vedem ce e!” . Lui Piţurcă i-a venit inima la loc după ce medicul Pompiliu Popescu l-a asigurat că nu e nimic grav.

JOACĂ DE VOIE
Ceilalţi “tricolori” au mai stat pe gazon şi s-au jucat pur şi simplu cu mingea pînă în jurul orei 20:00. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat, selecţionerul a rămas pe teren discutînd cu jucătorii şi cu colaboratorii săi.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
 •  23 Mai 2008, 09:50

pt cucu si ceilalti milogi; in cazul in care mutu nu joaca la euro, nu numai ca nu avem sanse sa promovam din grupa...nu o sa avem sanse sa inscriem. sa va intre bine in cap un lucru: fara mutu noi nu existam ca echipa de fotbal. uitati-va la ceilalti jucatori romani... nu prea vad pe nimeni , nici un fotbalist, doar jucatori. asa ca daca o sa aveti motive de bucurie luna viitoare o sa fie doar din cauza lui MUTU.

 •  23 Mai 2008, 08:11

Alternativa serioasa si legala de a castiga bani! * Aceasta informatie nu se gaseste pe internet in forma completa prezentata pe site-ul de mai jos. * Ea este cu titlu informativ si depinde numai de dumneavoastra daca o veti folosi sau nu. * Mai multe detalii pe: http://www.job.ifastnet.com

 •  23 Mai 2008, 06:44

Intreb pe Cucul bashinos: -Ce ai in cap matale? Judecand dupa miros, E plin doar cu f.e.c.a.l.e!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează