FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un stelist surprinde: „Armata are nevoie de Gigi Becali! FCSB trebuie să joace în Ghencea”

Marian Aliuță a rămas impresionat de noua arenă din Ghencea, dar vrea să joace și Becali pe ea.
Marian Aliuță a rămas impresionat de noua arenă din Ghencea, dar vrea să joace și Becali pe ea.

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 12:09

Marian Aliuță (42 de ani), fost fotbalist la Steaua, a vorbit la GSP Live, despre confictul CSA – FCSB și perioada petrecută în Ghencea ca junior. 

Fostul stelist a rămas impresionat de cum s-a dezvoltat până acum noua arenă din Ghencea și e de părere că și echipa lui Becali ar trebui să joace acolo. 

„O să mă duc la inaugurare. Eu cred că o să fie cel mai frumos stadion, văd cum a luat formă stadionul și cred că va fi o bijuterie de stadion. Sper să se înțeleagă și Gigi cu Armata, să-l lase să joace. Eu cred că CSA ar avea nevoie de Gigi, dar și Gigi de CSA. Dar mai mult ei ar avea nevoie de Becali. Ca să putem reuși în Europa, nu se poate așa, să joci la Liga 3, 4... va fi foarte greu. Trebuie să bagi bani, iar Becali a băgat până acum și a demonstrat că poate să bage bani mulți”. 

Imagini cu lucrările de la stadionul Ghencea

Aliuță: „Pentru mine, ambele sunt Steaua!” 

Întrebat de către moderatorul Costin Ștucan dacă ar vedea o împăcare între cele două cluburi, Aliuță a spus: 

„Nu știu ce să zic, în momentul de față se pare că nu. Dar nu poți să știi niciodată când pot să ajungă la un consens. Trebuie să le redea din nou plăcerea suporterilor, pentru că sunt împărțiți acum. Eu când joacă CSA spun Steaua, când joacă FCSB spun tot Steaua. Oriunde îi văd în același echipament spun Steaua. Eu am făcut parte din ambele părți, eu văd doar Steaua 

Mi-am îndrumat copilul tot către Steaua, el este la CSA acum. I-am zis să tragă tare, să fie serios și să îl văd pe noul stadion. Pentru mine ar fi cel mai frumos vis, să-l văd jucând la Steaua pe noul stadion. Lovește bine mingea, are calități, dar trebuie să aibă mai mult curaj”. 

Aliuță: „Un tricou cu Steaua a fost cel mai mare vis”

Marian Aliuță și-a început junioratul la Steaua la vârsta de 8 ani, în 1986, după ce roș-albaștrii au cucerit Cupa Campionilor. Aliuță a rememorat la GSP Live momentul când a ajuns la Steaua:  

„Știu că ne-a chemat la selecție în ‘86, dimineața pe la 9, pe terenul de rugby. Eram foarte mulți. S-au făcut echipe și ne-au spus că primul jucător care va fi ales, va primi un tricou cu Steaua, de la echipa mare. Aveam niște emoții. Pentru mine, să fi văzut emblema aia mare a Stelei... atunci să ai un tricou era un lux. Era mare tricoul, îmi venea până la glezne. Am fost fericit că am fost ales primul dintre sutele de copii care au fost la selecție. 

Tata era cel mai fericit, s-a lăudat în tot cartierul. Era un tricou cu Fane Petcu. Să ai un tricou cu Steaua era un lux! Știu că nu aveam cum să-l port, dar a fost cel mai mare vis, să am un tricou cu Steaua. De acolo a început nebunia, am crescut în baza aia de la Steaua, de dimineața până seara. Cu ochii închiși aș ști să mă plimb prin toată baza”. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Dezvăluiri la GSP Live. Cum a încercat Dinamo să mituiască un junior celebru de la Steaua, la 14 ani: „Blat la copii, îți dai seama?”

Aliuță, în conflict cu firma miliardarului Țiriac: „E o rușine!”. Cazul bolidului cu două motoare distruse: „E marmeladă înăuntru”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  17 Aprilie 2020, 16:51

Din 1947 si pana cum, STEAUA este STEAUA! Una singura, indiferent de cum s-a numit in cei 73 de ani de existenta! Degeaba *** talpan, ca FCSB e tot STEAUA! Improvizatia aia din L4 e doar o clona nereusita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Aprilie 2020, 01:53

tot respectul aliuta pt tot ! fcsb este steaua!

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  16 Aprilie 2020, 19:03
Postat de hhannibal pe 16 Aprilie 2020, 18:11

95% dintre stelisti stiu asta...

Nu exista atatia prosti.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează