FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CARMEN 0-1

CSA STEAUA - CARMEN 0-1 // FOTO Suporterii din Peluza SUD le-au cerut socoteală jucătorilor la vestiare! Alin Predescu le-a ținut piept, sub privirile jandarmilor

FOTO: Captură @TV Digi Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 18:17

CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, scor 0-1, și a ratat promovarea în Liga 3. Fanii din Peluza SUD, cei care au susținut de la început proiectul Armatei, le-au cerut socoteală fotbaliștilor la final.

După bătaia generală de la finalul partidei, în care ultrașii s-au luptat parte în parte cu forțele de ordine, punctul de atracție s-a mutat în zona vestiarelor stadionului din Regie. 

Un grup de fani steliști a purtat un dialog nu tocmai liniștit cu jucătorii lui Marius Lăcătuș. Alin Predescu, cel mai important jucător al Stelei, a fost cel care le-a ținut piept, sub privirile vigilente ale jandarmilor.

Carmen merge la baraj

Carmen București a avut un parcurs perfect în play-off, a câștigat toate cele trei meciuri, și va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3 împotriva câștigătoarei Ligii 4 din Călărași, Mostiștea Ulmu.

CLASAMENTUL FINAL

1. Carmen 11p
2.  CSA Steaua 9p
3. Progresul 2p
4. CS Dinamo 1p

Echipele au intrat în play-off cu următorul punctaj în funcție de locul ocupat în sezonul regulat: 1. Steaua 3 puncte, 2. Carmen 2 puncte, 3. Progresul 1 punct, 4. Dinamo 0 puncte.

Vezi și:

PROMOVARE ÎN LIGA 3 // VIDEO + FOTO CSA Steaua ratează pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3! Carmen merge la baraj!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  02 Iunie 2019, 22:31
Postat de nelu_grasunelu pe 02 Iunie 2019, 19:19

VREM DREPTATE PENTRU STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUATI ECHIPA LUI BECALI !!!

Medicamente și abecedare tuturor!

hammerfell
hammerfell  •  02 Iunie 2019, 19:37

Pentru fiecare an ratat, trebuie sa sara peste o divizie ca altfel e gata stadionul si ei tot in liga a 4-a. Pana acum puteau fuziona cu o echipa de liga a treia, acuma au nevoie sa fuzioneze direct cu una de liga a doua. Daca s-o putea legal... daca nu, o sa fie echipa de liga a 4-a cu cel mai marfa stadion.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  02 Iunie 2019, 19:27

ce tupeu de cocalar are predescu asta :))))) Refuzat prin liga a-3a romaneasca , s-a gasit el mare fotbalist sa tipe la suporteri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează