FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Trică a marcat la debut pentru Chiajna: "Anul ăsta promovăm!"

Eugen Trica
Eugen Trica

Articol de - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Ieri, fostul jucător al Universităţii Craiova, Eugen Trică, a debutat cu gol în primul meci oficial disputat în tricoul formaţiei ilfovene

Acesta a marcat după nici 10 minute scurse din partida de Cupa României cu FC Voluntari, aducând avantajul echipei sale, care s-a impus în cele din urmă cu scorul de 2-0, după golul lui Pană.

Într-un interviu acordat site-ului LigaB.ro, Trică a declarat următoarele : "Cel mai important nu este faptul că am înscris, ci că am câştigat şi ne-am calificat mai departe. Obiectivul nostru principal în această competiţie este să ne calificăm cât mai departe şi să aducem un nume mare la Chiajna", a afirmat Trică.

Acesta a continuat, punctând şi obiectivul echipei sale în noul sezon de "B" : "Ţinta noastră este, în mod clar, promovarea în prima ligă. Am venit aici pentru că acest loc merită o echipă în prima divizie datorită condiţiilor excelente. Domnul primar a investit foarte mult în această formaţie, iar condiţiile sunt mult mai bune decât la multe echipe din prima ligă", a conchis noul căpitan al Concordiei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează