FOTBAL  »  LIGA 2  »  SĂGEATA STEJARU

Săgeata Stejaru se îndreaptă către Liga I

aurel sunda
aurel sunda

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

În urma victoriei de ieri, 3-0 cu Farul Constanţa, una din contracandidatele la promovare, Săgeata Stejaru a luat o opţiune importantă pentru ocuparea locului 2, care i-ar asigura prezenţa în următorul sezon al primei ligi

Victoria formaţiei din Tulcea, coroborată cu rezultatul de egalitate al Sportului Studenţesc (2-2 la Botoşani, cu FC-ul din localitate) au dus echipa din Stejaru pe locul 2, cu zece etape înainte de finalul campionatului. Totuşi, situaţia la vârf este una complicată, în afară de Săgeata trăgând la promovare încă 4-5 echipe despărţite de câteva puncte.

Şunda : "Am făcut un meci bun"

Tehnicianul formaţiei tulcene, Aurel Şunda, s-a declarat mulţumit de succesul formaţiei antrenate de dânsul : "Eu zic că am făcut un meci bun, împotriva unei echipe cu care ne batem la promovare. În plus, este foarte important că ne menţinem acolo, sus" a punctat tehnicianul.

Întrebat de şansele echipei sale de promovare, Aurel Şunda a afirmat următoarele : "Mai este mult până la promovare. Într-adevăr, etapa aceasta noi am câştigat şi alţii nu au reuşit (n.r. Victoria Brăneşti, Sportul Studenţesc şi Concordia Chiajna au făcut doar egal), însă am mai dat-o şi noi în bară, cu Snagovul, cu Sportul... Aşa că ar fi mai bine să ne gândim să ne concentrăm pentru a ne menţine pe un loc fruntaş şi să nu ne gândim încă de pe acum la promovare".

"Cred că, împreună cu echipele care mai trag la promovare şi se află sub noi, ne luptăm pentru locul doi. Nu văd cum i-ar putea ajunge cineva din urmă pe cei de la Brăneşti", a precizat antrenorul.

Întrebat de locul pe care Săgeata îşi va disputa meciurile, în cazul în care va promova în prima divizie, Aurel Şunda ne-a destăinuit : "Din câte am auzit eu, vom juca pe "Farul", însă nu este de competenţa mea şi nu cunosc mai multe detalii".

Paleacu : "Nu suntem favoriţi"

Cel mai experimentat jucător din lotul Săgeţii Stejaru, Alin Paleacu, nu crede că formaţia sa este favorită la promovare : "Cred că favoritele sunt Victoria Brăneşti şi Sportul Studenţesc. Noi suntem acolo sus datorită jocului bun de până acum al echipei şi sperăm să ne menţinem".

Totuşi, acesta declară că echipa sa va lupta până la capăt : "Mai sunt multe etape şi trebuie să încercăm să ne jucăm şansele noastre. Repet, nu suntem favoriţi, dar putem promova".

Acesta a declarat că nu ştie unde sau dacă va mai juca din vară : "În această vară îmi expiră contractul cu Săgeata Stejaru. Nu ştiu dacă voi mai juca aici, nu ştii ce ţi se va întâmpla mâine, darămite până atunci..." a conchis mijlocaşul, care a marcat al treilea gol al formaţiei sale în partida cu Farul Constanţa.

Chiţu : "Nu ne vom da la o parte"

Marcator al unei "duble" în partida de ieri, Alexandru Chiţu este mulţumit de poziţia pe care se află echipa sa :"Nu a fost acesta obiectivul nostru, dar dacă tot am ajuns până pe locul 2, nu ne vom da la o parte".

Acesta consideră Sportul Studenţesc drept principală contracandidată, însă are în vedere şi o altă formaţie : "Cred că, pe lângă Sportul Studenţesc şi Victoria Brăneşti, care este ca şi promovată, o şansă bună o are şi Petrolul Ploieşti, echipă care joacă bine în ultima vreme. De asemenea, ei au mai jucat în liga I, am jucat şi eu un sezon pentru Petrolul în "A", pe când aveam 20 de ani.", a mărturisit atacantul.

Unul dintre cei mai buni jucători din liga secundă în ultimele două sezoane, ca jucător al Minerului din Lupeni şi al Săgeţii Stejaru, Chiţu a concluzionat : "Sper să obţinem promovarea şi să revin în prima divizie, unde nu am mai jucat de când jucam la Petrolul, chiar dacă m-am aflat în tratative la un moment dat şi cu Timişoara. Mai am un an de contract cu Săgeata, aşa că nu voi pleca decât dacă oferta va fi avantajoasă atât pentru mine, cât şi pentru echipă."

Autor : Răzvan Luţac

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează