FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Opriţa promite revenirea pe prima scenă: "Sîntem echipă de Liga 1"

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Fost jucător la Steaua şi la Dinamo, Daniel Opriţa speră acum să revină în prima divizie cu Petrolul.


- Daniel, sînteţi lideri cu maximum de puncte şi nu aţi primit nici un gol. Chiar sînteţi aşa buni pentru liga a doua, cum zicea Răchită?

- Da, chiar vorbeam înainte de meci că ar fi excelent  să nu luăm gol nici acum. Avem o echipă bună, condiţii excelente şi cred că putem să ne realizăm ţelul în acest sezon. S-a interpretat greşit ce a spus Vivi. Ne-a zis şi nouă că ceea ce a apărut prin presă nu era întocmai ce spusese el. El doar punctase că sîntem o echipă valoroasă, cu jucători buni, unii care au valoare chiar de prima ligă. Nimic mai mult.

- Aţi schimbat seria faţă de anul trecut. Care dintre ele ţi se pare mai puternică?
- Abia a început sezonul, nu îmi pot da încă seama, poate pe parcursul campionatului îmi voi face o idee. Deocamdată, impresia mea este că seriile sînt de valori apropiate.

- De contracandidate ce zici?
- Păi, cred că Dacia Mioveni, Alba Iulia şi Poli Iaşi se vor bate cu noi la promovare. Alba Iulia ne-a creat destule probleme, a practicat un joc bun. Poate şi FC Bihor, are şi ea 7 puncte pînă acum... Va fi un meci greu şi etapa viitoare, la Arad, cu UTA.

- Cum te simţi la Ploieşti?
- Foarte bine, ţi-am zis că avem parte şi de condiţii foarte bune. În plus, sunt aici şi foştii mei colegi de la Steaua, Florentin Dumitru şi Pompiliu Stoica, dar şi Vivi, cu care am jucat împreună în Ghencea.

"Mai multe şanse cu Liverpool decît cu Napoli"
- Steaua va juca împotriva lui Liverpool, într-o reeditare a meciului de acum aproape şapte ani...
- Da, cînd am jucat şi eu. A fost o atmosferă extraordinară pe Ghencea. Ţin minte şi acum că, imediat ce am ajuns acasă, mi-am dat seama că am fi putut cîştiga acel meci. Am avut multe şanse de gol, cum ar fi acea fază la care i-am centrat lui Neaga, iar Rică a reluat cu capul, peste...

- Ce şanse crezi că are Steaua în meciul de joi?
- Eu zic că are destule şanse. Liverpool este o echipă în scădere de formă, nu mai are jucătorii de acum cîţiva ani. Pe Anfield se poate cîştiga. Mai greu va fi însă cu Napoli, care cred că este cea mai periculoasă echipă din grupa Stelei. Va fi foarte greu pentru băieţi să scoată ceva din meciul din Italia.

2 goluri a marcat Opriţa pentru Petrolul în cele trei etape disputate din acest sezon

"Petrolul va promova de pe primul loc. În această serie celelalte echipe se vor bate pentru locul secund"
Marius Baciu, antrenor Unirea Alba Iulia

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează