FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL - FARUL

GALERIE FOTO Sportul - Farul, cronica în imagini a unui meci nejucat » Instantanee incredibile cu nebunia creată la stadion

Jucătorii Farului sînt pe teren. Cei ai Sportului, în tribună // Foto: Ştefan Constantin +14   FOTO
Jucătorii Farului sînt pe teren. Cei ai Sportului, în tribună // Foto: Ştefan Constantin

Articol de , - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 20:12

Arena din Colentina a fost astăzi scena unei zile sumbre din istoria Sportului Studenţesc. Problemele fără soluţii, lipsa de comunicare, nervii acumulaţi în intersezon, totul a explodat azi, iar studenţii au ales să nu intre pe teren la meciul cu Farul.

Jucătorii din Regie au fost prezenţi la stadionul Juventus încă de la ora 9.00. Cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei a izbucnit un conflict între ei şi părinţi, pe de o parte, şi Vasile Şiman, pe cealaltă parte. Patronul le-a cerut jucătorilor să dispute partida cu Farul. La rîndul lor, fotbaliştii au încercat să discute cu patronul şi să ceară lămuriri.

Întrucît nu aveau nici măcar vizita medicală efectuată, au refuzat să intre la încălzire. Patronul Sportului a încearcat să aducă o echipă medicală care să efectueze pe loc, la stadion, vizita medicală, însă acţiunea nu a avut succes.

În timpul discuţiilor cu jucătorii, Şiman şi-a pierdut controlul şi i-a atacat atît pe Dacian Varga, cît şi pe părintele unui alt jucător al Sportului. După acest conflict, studenţii s-au refugiat într-un colţ al stadionului unde au stat pînă ce organizatorii au decis ca meciul să nu se joace.

Motivul oficial al nedisputării nu a fost, însă, boicotul jucătorilor ci faptul că Vasile Şiman nu plătise nici chiria stadionului şi nici onorariul arbitrilor.

După evenimentele de azi, Sportul se află pe muchie de cuţit. Conform regulamentului, o echipă care nu se prezintă la două meciuri într-un sezon va fi exclusă din campionat şi retrogradată la finalul sezonului în eşalonul imediat următor. În următoarea etapă, studenţii au meci în depasare cu Dinamo II.

Sportul - Farul nu s-a jucat » "Studenţii" s-au revoltat: "Am vrut să jucăm, dar Şiman nu a plătit nimic"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
hofer
hofer  •  10 Martie 2013, 10:55

Desfintarea ! Asa nu se poate face fotbal. Cine nu este in stare sa plateasca jucatori nu are ce cauta in sport. Fotbalul nu se joaca pe de-a MOACA.

robert1205
robert1205  •  09 Martie 2013, 23:43

3 puncte de aur pentru FARUL. Au ramas 11 echipe in serie 1 LIGA 2.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  09 Martie 2013, 22:49

BRAVOO FARUL PROMOVAM...pardon; scapam de la RETROGRADARE :))), a treia VICTORIE CONSECUTIVA...acum pe bune oricum ii batea FARUL pe astia ca si-a revenit in joc, a inceput sa le dea bani la jucatori si CONSILIUL ADMINISTRATIV ...poate peste doi ani vedem un DERBY pe FARUL cu VIITORUL ...cine a spus ca moare FARUL SA INSELAT

Vezi toate comentariile (13)
Comentează