FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS OTOPENI - VIITORUL 2-1

Echipa lui Hagi, ajutată chiar sub ochii lui

hagi la otopeni
hagi la otopeni

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

 

 

Celebru pentru gravele erori de arbitraj făcute în trecut, Marius Bocăneală a repetat una din performanţele sale nefericite şi în partida Otopeni - Viitorul

Mai întâi, în minutul 58, portarul Viitorului, Vlas, a fost iertat de eliminare, deşi îl faultase în postură de ultim apărător pe camerunezul Kalle. Gazdele au protestat vehement în urma acestei decizii, însă nu au reuşit decât să îşi atragă avertismente. Atacantul Otopeniului a fost scos din teren cu targa în urma contactului, însă tot Vlas a ieşit mai şifonat, el accidentându-se la inghinali şi părăsind terenul peste doar cinci minute.

Apoi, în ultimul minut al prelungirilor, Dumitrescu l-a deposedat corect pe Cârstocea în colţul careului de 16 metri, iar "centralul" gălăţean a acordat lovitură de la unsprezece metri. Aceasta a fost însă ratată de Vasilică Cristocea.

În tribune s-a aflat şi Gheorghe Hagi, care a asistat, astfel, la prima înfrângere în campionat a echipei sale.

Arbitrul partidei nu a fost la prima gravă eroare de arbitraj. Acum aproape doi ani, în octombrie 2008, Bocăneală a fost luat la bătaie de către jucătorii Cetăţii Suceava, Mugur Bolohan şi Ionuţ Pavel, pentru un penalty acordat Ceahlăului în minutul 90+7, după ce, pe tot parcursul partidei, luase decizii favorabile echipei nemţene.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează